Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

19. hét

2020. május 10. - BBerni86

Május

4. Lackberg: Aranykalitka - skandináv krimi 4,5

5. Barclay: Látomás - krimi 4

6. Collins: A kiválasztott - YA disztópia 3

7. Steel: Apja nyomdokában - családregény 4,5

8. Hamilton: Eltékozolt ifjúság - sci-fi 3,5

9. Bethany-Kris: Vakmerő és végzetes - New Adult 2

    Doyle: Sir Nigel - történelmi 3,5

10. Kershaw: Egy utca Arnhemben - dokumentumregény 3

      Bryndza: Utolsó lehelet - krimi 4

Újabb hét telt el.

Jó hír, a vitaminok segítenek leküzdeni a tavaszi fáradtságot. Vagy csak a sok munka kellett, hogy ne érjek rá töprengeni azon, mennyire fáradt vagyok?

De az is lehet, hogy csak örülök annak, hogy jön kedvelt sorozataim folytatása. A héten az Agave tudatta, hogy érkezik az Éhezők viadala újabb kötete, Scalzi és Kuang regényei is folytatást kapnak júniusban. Éreztem én, hogy most kell újra elolvasnom az Éhezőket :) Bár az elmaradt Kuang dedikálásért fáj a szívem, azért hálás vagyok, hogy a Sárkányköztársaság érkezik.

De most kicsit maradjunk a hétnél. A heti nyertes az Aranykalitka, és fej fej mellett áll a Látomás, Apja nyomdokában és Peter F. Hamilton nálatok. A héten még a véleményünk is egyezik, nekem is az Aranykalitka volt a kedvencem, majd a Steel-könyv, legyen ez bármilyen meglepő.

Jövő héten viszont úgy tűnik, nem lesz disztópia. Elég is volt most belőlük, nem igaz? Helyette Duncan legutóbb megjelent ifjúsági regényével kezdek, aztán megyünk majd az ókori Egyiptomba egy orvossal, György király korába egy szerelmi történettel, visszatérnek az Alienek és Ludányi Bettina nyomában egy sorozatgyilkos után eredünk.

Jó olvasást jövő hétre is mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1615677094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása