Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Braithwaite: Hugicám, a sorozatgyilkos

2020. július 12. - BBerni86

r2_63.jpgKorede csendes ápolónő egy kórházban. Jól süt, gondoskodik az anyjáról és a húgáról. Csúnyácska, ezért mindig ő van a háttérben. Anyjuk a szép, de felelőtlen húgért rajong. Ayoola pedig tudja, hogy a nővére mindig segít neki. Most a harmadik barátját késelte meg, de Korede jön, feltakarít és segít eltüntetni a hullát. Csak magában gondolkodik el azon, hogy ha valóban önvédelem volt, vajon miért a férfi hátába állt bele a kés?

Ayoola a kórházban is meglátogatja, pedig innen igyekszik távol tartani a lányt. Az egyik orvos, Tade szeme meg is akad a húgon. Randira hívja, és gyorsan össze is jönnek. Korede komolyan szenved, mert ő is ebbe az orvosba szerelmes. Próbálja is figyelmeztetni a férfit, r1_63.jpghogy Ayoola milyen gondokkal küzd, de nem hisz neki.

Közben az egyik beteg felépül a kómából. Korede megijed, mert minden kétségét ennek a férfinak mondta el, aki emlékszik is rá, hogy Ayoola gyilkos. De Korede végig jó volt vele, így hallgat, csak csendben figyelmezteti a lányt, hogy változtatnia kell a szokásokon.

Amikor Ayoola egy gazdag férfiért elhagyja Tadét, aki rejtélyes körülmények közt meghal, r3_62.jpgTade szó nélkül visszafogadja. Hamarosan jön a telefon. Tade kér segítséget: Ayoola rátámadt, ahogy Korede megjósolta. De ő megvédte magát, nem tudta a nő hátulról megkéselni. Ayoola megsérül, de felépül. A férfit vádolja. Korede elmondhatná az igazat, de a húgának falaz megint. Tade börtönbe kerül, elveszti az engedélyét.

Ayoola pedig már ki is nézte az újabb barátját…

A múlt nincsen nyíltan leírva, de az elejtett részletekből az derül ki, hogy az apjuk erőszakos ember volt, aki terrorizálta a családját. Míg a két lánya nem döntött úgy, hogy végeznek vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6115996600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása