Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. szeptember 13. - BBerni86

r1_76.jpgGould-Bourn: Szívedbe cammogva

Danny a jegyzetfüzetekkel bukik le Will előtt, aki rájön, az apja a panda. Elsőre nagyon megsértődik, de aztán ki tudnak békülni. Danny a bárba is elviszi, ahol a táncot tanulják. Kiderül, Will a nagy tehetség, végül ő tanítja be az apját. Mi több, a műsort is úgy módosítják, hogy a végén Will is beáll pandának öltözve és együtt táncolnak.

Másodikok lesznek, de kiderül, hogy a házmester verőembere Ivan unokaöccse, és így már ők diktálnak. Megint tisztességes a lakbér, de már Danny kész elköltözni is.r2_75.jpg

Kernick: Másodállása: gyilkos

Dennis megtudja, hogy az igazgatónő, Carla azzal egészíti a karrierét, hogy férfiaknak a kísérője és több is. Az egyik halott lány megtudta, és zsarolni tudta volna. A nőt azonban nem izgatta: ki hinne egy drogos, kiskorú prostituáltnak? Dennis csak akkor biztos benne, hogy nem Carla a gyilkos, amikor a nőt is megölik.

Rájön, minden összefügg. A kamasz, Carla és a vele megöletett pénzügyőrök és könyvelő is ugyanannak a férfinak a nyomában voltak, akivel Dennis főnöke jóban van. Dennis rájön, rá is céltábla került. Megelőzi a bérgyilkost: ő számol le a férfival, és r3_73.jpgmenekül el más vidékre.

Wolff: Mesés ruhák kalandjai

A végére Guy felkeresi a nőt, és szembesíti a múlttal. Mert azt már a tragikus eset óta tudja, hogy a kapcsolatuk sem éli túl Phoebe barátnőjének halálát. De hogy a nő mindenért őt okolja, az sok neki. Visszaidézteti a nővel, hogy ő volt, aki nem ment át akkor este. Ő volt az, aki a programjuknál maradt, nem Guy tartotta vissza. Arról pedig egyikük sem tehet, hogy a nő rosszul volt, és nem ment orvoshoz. Szerencsétlen baleset volt, és megállt a szíve. Így már el tudnak köszönni egymástól. Phoebe kész valamibe belevágni újságíró barátjával.

A másik szálon: kiderül, a zsidó kislány túlélte a haláltábort. Amerikában kezdett új életet, családja is lett. A megőrzött kabátot a nő családjának tudják elküldeni, és tisztázzák, hogy nem a néni volt, aki elárulta a kis barátnőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2216199548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása