Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. szeptember 20. - BBerni86

covers_616672.jpgMetz: Cirmos-hadművelet

Mac garázdálkodásai szépen lassan egyre többek életét jobbá teszi. A szökőkútnál mindenki otthagyhatja, amit a macska nála hagyott, és egyre több barátság és szerelem szövődik így. A szomszéd kamaszok együtt kezdenek képregényt rajzolni, és össze is jönnek. A magányos díszlet- és jelmeztervező a szomszéd kislány rendszeres dadája lesz. Még az öreg nyomozót játszó színész is párjára talál a postás kisasszony személyében.

David és Jamie története is jól alakul. Beismerik, hogy vonzódnak egymáshoz. Megegyeznek, barátok lesznek extrákkal. A szex is jó, de David pokoli bűntudattal küzd, pánikrohama lesz és menekülőre fogja. Szakít a lánnyal, de aztán be tudja látni, hogy ez már beteges gyász. Elmegy terapeutához, és 1 évvel később már együtt is élő, fix párt alkotnak.

Cole: Végjáték

Minden mögött az állt, hogy Finley neje komolyan beteg lett. A legjobb covers_569694.jpgkezelések egy vagyonba kerültek, teljesen eladósodtak. Még kezdő rendőrként a társa az őket híressé tevő ügyből nem csak a drogot mentette ki, de a pénzt is. Csak azt nem adta le. Finley akkor egy dollárt se kért, de most kellett a pénz. Kérte a részét, és egy gyilkos fegyver is volt nála az egykori társa ellen. Dulakodni kezdtek, a férfi meghalt. Próbálta öngyilkosságnak beállítani.

Baxter és Wolf csak egy éjjelt töltött együtt, de a nő terhes maradt. Ennek ellenére a vőlegényével maradna – aki steril, vagyis a baba tuti Wolftól van. Akkor gondolja meg magát, amikor rájön, a Finlay holmija közt talált szerelmes levél Wolf üzenete, neki. Pár hónappal később a fiukat közösen nevelő párként látjuk őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2016203444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása