Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Victoria Schwab

2020. október 06. - BBerni86

r5_49.jpg5: Vengeful - magyarul még nincs, de már várható, és megelőlegezem neki a bizalmat. A Viszály folytatása, új hőssel a középpontban. A halálos Sydney, aki szerint Eli még nem fizetett eleget a bűneiért. Én már várom...r4_62.jpg

4: Az Archívum 1-2 - Mackenzie még csak kamasz, de különleges feladata van. Egyike azoknak, akik tudnak az Archívumról és őrzik azt. Vagyis, egy olyan helyet, ahol megőrzik a holtak testét, mint egy könyvet, amiből akár olvasni is lehet. A történetekkel azonban valami nem stimmel - kezdenek életre kelni. A lány a rejtély nyomába ered.

r3_77.jpg3: Verity szörnyei - Verity nem olyan város, mint a többi. Itt a bűnök életre kelnek, szörnyekké lesznek és vadásznak. A város két félre szakadt: az egyikben a legveszélyesebb szörnnyel, mint amilyen August is, harcolnak. A másikban megvették a békét. r2_79.jpgMost August kell, hogy beépüljön a másik oldalra, mielőtt háború lesz.

2: Viszály - Victor és Eli kollégiumi szobatársak voltak, és együtt kísérleteztek. Halálközeli élmények, elmondhatatlan képességek. Ám ahogy az elmélet gyakorlattá válik, jön a katasztrófa is. 10 évvel később Victor megszökik a börtönből, hogy bosszút álljon egykori jó barátján, most a legnagyobb ellenségén.

1: A mágia árnyalatai - több London létezik egymással párhuzamosan. Attól függően, mennyi benne a mágia, más a színe. A feketében eluralkodott egy gonosz erő, nincs már ott semmi, csak az éhes és veszélyes mágia, amit el kell zárni. A vele szomszédos fehérből kiszipolyozott oly sok mindent, halfoklik az a világ. A vörös pezsgő és élettel teli. A szürkében mese a varázslat. A vérmágusok képesek átjárni köztük - és Vörös London vérmágus hercege olyan játszmába gabalyodik, mely mind a 4 világ sorsát megváltoztatja.r1_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1816228934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása