Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Kwan: Kőgazdag barátnő

2020. október 25. - BBerni86

2_83.jpgEleanor ráismer Rachel apjára, annak fia annyira hasonlít a lányra. Kiderül, nagy gyógyszerészeti céget örökölt, vezető politikus lett belőle. Így már áldását adja a frigyre, amin részt is vehet, hiszen előtte ő hozza össze a családegyesítést.

Nászútra Nick és Rachel Kínába mennek, megismerni a férfi családját. Azonban csak az öccse, Carlton foglalkozik velük. Megismerteti őket a barátnőjével, Colette-tel, Kína második leggazdagabb emberének a lányával. A lány extrém kiváltságos életet él, és Rachel rossz szemmel nézi, ahogy az öccsével játszik. Az apja másnak szánja a lányt, és Carlton az eszköz, amivel féltékennyé tennék a másik fiút. Plusz, Colette is nagyban felelős a balesetért, amiben egy lány meghalt, és Carlton is majdnem ott maradt.

Amikor Colette játszmáira kezd fény derülni, Rachelt megmérgezik. Colette asszisztense magára vállalja, de lehet sejteni, mennyire benne volt a lány keze is. Colette Carlton felesége akart lenni, majd egyszer. De ahhoz az kellett, hogy eltűnjön a féltestvére, aki szintén örökölhetne a családi kasszából. Colette mégis képes arra kérni a 1_74.jpgfelgyógyuló nőt, hogy hasson az öccsére, ne szakítson vele. Rachel nem akar ilyet tenni, így Colette sértetten elviharzik. Viszont, az eset felnyitja a család szemét, Carlton is a sarkára áll, és az anyja is hajlandó befogadni a férje szerelemgyerekét.

Kitty egy tanácsadó segítségével igyekszik elfogadtatni magát a kínai elittel. Mire sikerülne, leleplezik, milyen botrányokat kavart korábban. Arra már nem bánja: visszarabolta a férjétől a lányukat, beadta a válást, és Bing - Colette apja - új párja lett, 3_67.jpgaki elválik érte. A pénze több, mint bárkinek, már csinálhat, amit akar.

Michael nagyon megváltozott, mióta milliárdos lett. Autókat gyűjt, és úgy bánik Astriddal, mint egy csalfa, értéktelen vagyontárggyal. A nő próbálja menteni a menthetőt, de Michael féltékenysége már sok neki. Végül a férje ébreszti rá arra, hogy Charlie még mindig őt szereti, és neki is közelebb álla  szívéhez az első nagy szerelme, mint a megváltozott férje. Kész cselekedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6716257110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása