Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Lackberg: Ezüstszárnyak

2020. november 01. - BBerni86

A múltban történtek:

r2_84.jpgAz erőszakos apától a fia és a lánya is szenvedett. Az anyjukkal hárman egymásba kapaszkodtak a túléléshez. Ám Matilda - aki később Faye lett - 13. születésnapjának estéjén Sebastian bemegy a húga szobájába éjjel, és megerőszakolja a lányt. Rendszeresen visszajár, és szexuálisan zaklatja. Egyszer kirándulni hívja, és 2 barátjával elmennek egy közeli szigetre. Matildát a fiúk egy kunyhóba zárják, ahol 3-4 napig tartják. Csoportosan bejárnak hozzá, és megerőszakolják. A végére már nem is küzd, ezért unnak bele és engedik haza. A lány bosszút fogad. A bátyját nem akarja bántani, az anyjuk szereti. De a másik kettőt belöki a tengerbe, megfulladnak. A testvérével is közli, csak az anyja miatt nem jutott erre a sorsra ő is. Falaznia kell neki, mintha baleset történt volna.

De Sebastian romlott, és egy ponton Matilda belátja, neki is vesznie kell. (Sebastian azt hitte, zsarolhatja azzal, hogy gyilkos.) Megtéveszti a bátyját, a szobájába csalja, megfújtja. A testet úgy rendezi el, mintha öngyilkosság lett volna, még levelet is hagy, melyben a barátai halála miatt van kiakadva.

A jelenben történtek:

Faye élvezi az életét, nyaralgat, viszonyai vannak, és a nyarakat az anyjával és a lányával tölti, akiket mindenki r1_85.jpghalottnak hisz. Az életébe lép David, a befektetési bróker, aki éppen válik. Nagyon hamar találnak egymásra, lesznek szeretők, és Faye bele is szeret a férfiba. Ha megvan a válás, össze is akarnak házasodni. Faye már tervezi, hogy beavatja a lánya és az anyja történetébe.

Csak közben kiderül, hogy valaki fel akarja vásárolni a nő cégét. Henrik az, Faye volt férjének egykori társa, aki saját jogon is milliárdos, és nem bocsátotta meg a nőnek, hogy a legjobb barátját börtönbe juttatta. A nők összefognak, és kiderül, Henrik zsarolja a részvényeseket a sötét titkaikkal. David is az ő embere. Faye átengedi a céget, de aztán közli, az csak a cég. A termékeinek joga az övé, magyarán szólva Henrik nem vett semmit, mert a termékek voltak a Revenge értékei. Ő új céget nyit, Henrik meg kezdhet valamit a puszta névvel, mert mása nincs.

Jack megszökött a börtönből, és el is csípi a nőt. Érzi, hogy a lánya igazából él, és Faye elrejtette. A nő Jack egykori barátnőjéhez fordul segítségért, akinek szintén van egy lánya a férfitól. Elmondja, Jack pedofil, ezért kell végezni vele, mielőtt bántaná azt a lányát is. Megszervezik. Jack halott és rágyújtják a kunyhót is.

Faye élné tovább a viszonyos, kényelmes életét, de akkor feltűnik az apja, aki Faye anyja és a lánya fotóját lebegteti meg előtte, majd eltűnik. (Ő volt a rabtársa Jacknek, együtt szöktek meg a börtönből. A férfi azért ült, mert Faye úgy rendezte meg, mintha végzett volna a feleségével, ahogy Jack a lányukkal.)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6016268250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása