Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Hodge: Érinthetetlen

2021. január 10. - BBerni86

r1_100.jpgMaya elkezdi lenyomozni Jamie holmiját, és megtalálja a kutatási anyagait. A nő számára kiderül ezekből, hogy miután Jamie gyerekként megárvult, árvaházba került. Ott az igazgató és a gyerekek nevelője szigorúan fogta a gyerekeket, kegyetlenek voltak, és amikor már kellően megtörtek, szexuálisan is zaklatták őket. Jamie is belekerült ebbe a körbe – amikor próbált segítséget kérni, az igazgató és a nevelő megtorolta. Majd még rosszabb jött: hétvégenként egy házba vitték őket, ahol idegen férfiak perverzióinak alanyai lettek. Beöltöztették őket, verték és megerőszakolták. Egyszer egy nem árvaházi fiút előttük erőszakoltak meg és fujtottak meg, mert ellenállt.

Jamie túlélte, felépített egy életet, rátalált Mayára. Ám ekkor az a férfi, aki megfujtotta a kis Alexet, igazságügyi miniszter lett. Jamie ráismert, és igazságot akart. Ezért gyűjtött anyagot, le akarta őket leplezni. Már kevés fiú maradt csak életben. Akik túlélték a házat, nagy arányban lettek öngyilkosok. Jamie sem élte túl – megölték, öngyilkosságnak beállítva, hogy a mocskos titok elásva maradjon.

Maya átveszi Jamie küzdelmét. Fotói, videói vannak, és nyilvánosságra is hozza őket. Ám a gépezet elindul, és mindent eltussolnak újfent. Maya is veszélybe kerül, és megrendeznek egy balesetet. A nő túléli, de erinthetetlen.jpgkómában fekszik.

Ekkor lép akcióba egy volt katona. Éppen kiküldetésen volt, amikor elrabolták a helyes kisfiát, aki mindent jelentett a férfinak. Mire hazatért, Alex már nem volt sehol. Máig kutatja, mi lett a fiával. Most megtudja – Mayának megvolt videón, ahogy megerőszakolták és megölték a gyereket. Összelistázza a gyereke kínzóit, és Mayával ellentétben ő maga intézi az igazságot. Katona volt, és megölni kezdi el őket, öngyilkosságnak beállítva. A nőhöz is bemegy a kórházba és elmondja, mit csinál. Ha Maya felébred, csatlakozhat a bosszúhoz, mert még vannak a listán, és van köztük egy igen nagy fejes is. (Az a könyvből nem derül ki, konkrétan kire utal.)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr216379396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása