Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Egyetlen napon

2021. február 16. - BBerni86

r5_66.jpg5: Levithan: Nap nap után – „A” nem egy átlagos srác. Nincs teste, csak tudata, és minden nap egy más testben ébred. Átveszi egy napra az adott fiú vagy lány életét. Ám az egyiknek a barátnője, Rhiannon nagyon megtetszik neki, szerelmes lesz. Egy napja van vele, de többet szeretne. Lehet nekik szerelmi történetük?r4_79.jpg

4: Mitchell: Csontórák – Holly története, aki 15 évesen megszökött otthonról, és egy gyümölcsfarmon kötött ki. Nem is sejti, milyen események indulnak be körötte. A történet igazából éveket ölel fel, de ahogy elmeséli, az mindig csak egy-egy nap, r3_95.jpgegy-egy jelenet, és az olvasó rakja össze a történetet.

3: Forman: Csak egy nap – Allyson a szüleitől európai nyaralást kap. Egy előadáson találkozik a megnyerő angol színésszel, Williammel. Amikor újra összefutnak, a lány hagyja, hogy a fiú magával sodorja, és egy feledhetetlen napot töltenek együtt Párizsban. Egy nap alatt rálelhetsz a nagy szerelmedre és el is vesztheted őt?r2_104.jpg

2: Nicholls: Egy nap – Emma és Dexter az egyetemen ismerkednek meg, és lesznek haverok. Talán több is lehetne köztük, de a diploma után egy éjjelnél tovább nem jutnak. Az élet szétsodorja őket, de r1_110.jpgbarátok maradnak. Egy-egy napjuk történetét mutatja meg a szerző, és abból kell megtudnunk, mi történt velük közben.

1: Oliver: Mielőtt elmegyek – Samantha a gimi királynője: helyes lány, remek barátnőkkel és a legjobb pasival a suliban. Ám egy pénteki napon az események elszabadulnak, Samantha meghal. Azonban felébred, a nap újra pörögni kezd, és a lány esélyt kap, hogy megmentse magát. Miközben igazán megismeri magát és a barátait, próbál rájönni, mi kellene, hogy életben maradhasson. De bármit tesz, meghal. Egy nap ismétlődik újra és újra – de meddig?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9116429192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása