Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. március 14. - BBerni86

Harkness: Az élet könyve

Benjamin évek óta kísérletezik azzal, hogy szaporodni tudjon. Boszorkányokat rabol el, és igyekszik teherbe ejteni őket. A terhességek azonban megszakadnak. Matthew és a család a nyomára akarnak bukkanni, megállítani. r1_114.jpgMegvan a terv is: Matthew megy, míg Diana a Tanács előtt képviseli magukat és megszerzi a támogatást.

Diana közben maga válik az élet könyvévé. A szövegek benne vannak már, ami tulajdonképpen a szövők története.

Ott nem várt szövetségesre bukkan a boszorkányok között: Benjamin nem tudta, de a skót időszaka alatt ott teherbe ejtett egy boszorkát, és az unokája most itt van. Diana tőle tudja meg, milyen sors vár a gyerekeire is: az emberinél hosszabb élet, nagyobb mágia. Azt már otthon is észrevette, hogy Becca vérében a vámpírság erősebb, míg Phillip inkább boszorkány lesz, és már érzi, nagy erő van a fiában. Ketten együtt állítják maguk mellé az északi boszorkányt, aki szövő, de titkolja. Diana megfenyegeti, ha nem segít, mehet ő Benjaminhoz, aki szívesen kísérletezne a fajtájukkal.

Matthew még él, mire lecsapnak, de rossz állapotban van. Hazaviszik, és folyamatosan javul az állapota. A családja sokat segít. Engedik a családfán saját hajtásként a Clairmont – Bishop ágat és tervben van, hogy Marcus vámpírt csinál a menyasszonyából. Diana pedig állandó tag lesz a tanácsban, ahol DNS bizonyítékot is visz arra, hogy a fajok ugyanazok, nem külön lények. Eltörlik a keveredést tiltó törvényt.

Lyon: Evelyn

Evelyn a sötét tanok iskolájában remekel, de egy dolog nem megy neki. Nincs kedves modora, nem is tudjaevelyn.jpg leplezni, mennyire embergyűlölő. A fiúk közt lesz egy, akinek így is kell, és sokat segít neki. Szereti. A záróvizsga, hogy azt tegyék tönkre, akinek a legtöbbet köszönhetik. Evelyn ezt a fiút öli meg, és vágja le a fejét vizsgafeladatként.

Majd, már végzett diákként nevelőnőként kerül be egy előkelő családhoz. A neveltjét kezdetektől zsarolja és kihasználja, a családfő bizalmába pedig beférkőzik. A tudós a fejformákra épít tudományt, és Evelyn bőven ellátja alanyokkal. Létrejön a rendszer, és a recept is meglesz, amivel a halhatatlanságot adó folyadék készül. Evelyn ez után végez a férfival is, csak a lányt hagyja életben, akit elküld a sötét tanok iskolájába tanulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8816460864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása