Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Gyászolók

2021. május 11. - BBerni86

r5_78.jpg5: O’Leary: Otthoncsere – Leena és Eileen, nagyi és unokája. Mindketten gyászolnak, hiszen egy családtagjukat vesztették el. Így amikor mindketten változásra vágynak, támad egy ötlet. Cseréljenek lakást! A nagyi beköltözik a nagyvárosba, míg Leena vidéken igyekszik rendbe tenni az életét. Új kalandok, egy kis szerelem és a szívek gyógyulása a program.r4_91.jpg

4: Harlow: Mindig van tovább – Jack Valentini élete sokáig a tervek szerint alakult. Bevonult, majd a leszerelése után hazatért a családi farmra. A szerelme megvárta, összeházasodtak, és nagy terveket szőttek. Ám egy balesetben a férfi megözvegyül és a gyászba zárja magát. Az álmok lassan szétfoszlanak, és senki nem képes r3_107.jpgsegíteni a férfin. Míg fel nem vesznek egy PR szakértőt, aki nem mellesleg egy szexi városi lány…

3: Papp: Ha/mar – Dalma elvesztette a férjét, és özvegyen maradt két gyermekkel. A nagyobbal gondok is vannak, nehezen kezeli a gyászt. A megtört nő egy görög nyaralás erejéig csak felejteni akar, és viszonyba bonyolódik a hotel egyik alkalmazottjával. Pestre visszatérve döbbenten szembesül azzal, hogy a fia új pszichológusa pont az a Dénes. És nem csak Dalma gyászol, Dénes miközbenr2_122.jpg összerakja a nő családját, maga is túlélni próbál.

2: Attar: A Serengeti köde – Tanzánia. Jack már itt született, és vezeti a családi kávéfarmot. Az egyetemen szerelmes lett, megnősült és a fekete szépségtől egy édes kislánya született. A házassága nem bírta ki a vidéki életet, de Jack élete értelme a lánya volt. Rodel r1_128.jpgangliai fiatal nő, aki keresi még a helyét. A nővére pedig küldetésre indul Afrikába, életeket akar menteni. Egy terrortámadásban a kislány, a nővér is odaveszik. A két gyászoló ember pedig elindul befejezni a halott nő utolsó, gyerekmentő akcióját – közben talán vigaszt is lelnek.

1: Gould-Bourn: Szívedbe cammogva – Danny a középiskolai szerelmét vette el, és fiatalon lettek szülők is. Ők hárman, ez volt a mindene. Egy baleset azonban összetörte az életüket: az asszony meghalt, és a fiuk is majdnem odaveszett. Az eset óta Will beszélni sem hajlandó, és a saját gyászába merülő apa nem tudja, hogyan segíthetne a fiának. Ezen felül még ki is rúgják, és könnyen fedél nélkül maradhatnak. Jobb ötlet híján, titokban Danny utcai táncosnak áll panda jelmezben. A fia pedig beszélni kezd hozzá – mert egy panda a szívedig cammog.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr216528942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása