Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Chick lit

2021. június 29. - BBerni86

r5_86.jpg5: Sandrel: A csodák könyve – Thelma két dologra koncentrálva élte az életét: a munkájára és a fiára, akit egyedül neve. Amikor azonban Louis-t baleset éri és kómába esik, a fia bakancslistáját követve Thelma sok mindent újraértékel és felfedez. Ráébred, mik az igazánr4_99.jpg fontos dolgok az életében, anyaként és nőként, és meg tud változni.

4: Barreau: Piciny csodák kávézója – Nelly kedves, romantikus, de bátortalan lány. A rég kiszemelt férfinak sem meri elmondani, mit érez iránta. Amikor a férfi mással jön össze, valami el is törik a lányban. A nagyanyja r3_115.jpgmúltját követve Velencébe indul, és nem csak a családi múltat fedezi fel, de a saját erejét és a szerelmet is.

3: Mezei: Mint a homokszemek – csajos regény némi krimivel megbolondítva. Alex pár éve még sikerember volt: munkamániás fejes, akire nagy jövő várt. Ám egy család meggyilkolása, egy támadás ellene, és minden megváltozott. Most egy kis cégnél lapul, míg tévedésből ki kell mennie egy bankhoz. A riasztásr2_132.jpg ismétlődik, és Alex nyomozni kezd, miközben egy férfi is színre lép, és Alex próbál nyitni mások felé.

2: Szaszkó: Késő március – életközépválság, de egy nőnél, akinek látszólag mindene megvan. A szerelme, aki máig rajong érte, világhírű rocksztár. Anna azonban nem akar a férfin lógó zenészbarátnő lenni, és azzal is r1_139.jpgszembe kell néznie, van-e jövőjük, ha Anna nem akar szülni – kérdés az is, egyáltalán lehet-e gyereke. Kezdeni akar valamit magával, de a fotózás nem elégíti ki. És van egy elnyomott trauma is, ami mérgezni kezdi az életét…

1: Caplin: Egy csésze kávé Koppenhágában – Kate ki van akadva. Nem elég, hogy szerelem helyett csalódás várt rá, a férfi még a kinevezést is lenyúlta előle. A lány meg utazhat pár újságíróval Koppenhágába, ahol az új ügyfél a hygge életérzést akarja átadni és reklámoztatni. Ha mindez nem lenne elég, az egyik újságíró annyira ellenszenves és az agyára megy, hogy arra szavai sincsenek. A közös kalandok, a hygge és Koppenhága, a jó társaság azonban mindenkire jótékony hatással lesz, és a résztvevők megújulva térhetnek haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5716608016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása