Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. július 23. - BBerni86

Cím: Jön a vadász, meglátja

Szerző: Julija Jakovleva – magyarul ezzel a kötettel kezdünk tőle. Kint különben sikeres sorozat lett, és bízom benne, ha jó és közönségére talál, magyarul is kapjuk majd a további részeket.mire_118.jpg

Műfaj: történelmi, krimi

Cselekmény: Vaszilij Zajcev nyomozó az 1930-as évek elején Leningrádban igyekszik végezni a munkáját. Egy különös gyilkost kellene elfognia: teátrális pózba állítja az áldozatait, beöltözteti őket. A helyzetet nehezíti, hogy az emberek nem szívesen működnek együtt, nem akarnak vallomást tenni, mert félnek a fekete autótól, ami bármikor jöhet értük.

(Roppantul érdekel is, hogy ez a szereplő az a Zajcev, aki mesterlövész lesz a világháborúban?)

Várható megjelenés: ősz elejére van tervben a Helikonnál. (A magyar borító jobban is sikerült, mint ami oroszul jutott a sorozatnak.)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr216636128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása