Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. október 29. - BBerni86

Cím: Súgd ezt nekem

Szerző: Kerry Anne King – magyarul ezzel debütál, különben többkötetes szerző. Ilyenkor mindig abbanmire_128.jpg reménykedem, hogy jól ír, sikeres is lesz, és akkor jöhet a többi kötet is.

Műfaj: thriller, női

Cselekmény: Maisey nem sok mindennel büszkélkedhet. Nem ment férjhez, nincs karrierje. Egy dologban volt sikeres: az anyaságban. Lányával idilli a kapcsolata. Így nem kicsit kavarja fel, amikor a családját egyszerre több szempontból éri fenyegetés: a lányát el akarja perelni az apja, miközben az anyja kórházba kerül és az apját családon belüli erőszakkal vádolják. A nő döbbenetes titkok nyomára akad, és ahogy ásni kezd a múltban, eltitkolt iker és egyéb szörnyűségek bukkannak felszínre.

Azért remélem, tényleg a szörnyűségek lesznek a hangsúlyosak, és nem a jelenbéli érzelmi fájdalmak. Vagyis, thrillernek jobban örülnék, mint lélektani női regénynek.

Várható megjelenés: az előrendelőknek november legvégén, a boltokba december elején fog bekerülni a Könyvmolyképzőtől

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8316739116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása