Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Lutz: Az utas

2022. január 24. - BBerni86

Amikor Jo végre hazaindul, magában gyorsan átveszi a sztorit:

Kisvárosban nőtt fel, ahol a leggazdagabb embernek két fia volt. A megnyerő Logan, a csendesebb fiatalabb Ryan. Jo és Ryan egymásba szerettek, de a szülők nagyon komolyan tiltották őket egymástól. 2 évig rejtőzködtek az_utas2.jpgmindenki elől, titkos helyeik voltak és együtt tervezték a továbbtanulást.

Csak Logan összejött az új lánnyal, Melindával. Aki meglátta az erőszakos oldalát, és szakított vele, amit Logan nem hagyott. Jo autójával vette üldözőbe a barátjával tartó lányt, míg az öccse és Jo hátul ültek - zsarolhatta őket, hogy még mindig járnak és szexelnek, ami tilos lenne nekik. Baleset lett - Melinda és a barátja meghaltak. A két fivér meg azt mondta, Jo vezetett. A lánynak a fiúk apja ajánlott pénzt és időt elszökni, de hivatalosan ő lett Melindáék gyilkosa, nem Logan.

Ryan közbe írt neki - már szó sem lehetett róla, hogy együtt lesznek. Jo más névért férjhez ment, majd megindult a menekülés és a nevek közti váltás. Ryan egy nyaraláson ismerkedett meg egy szőke tanárnővel, akit elvett és lett egy kislánya. Logan Jo legjobb barátnőjét vette el, nekik egy kisfiuk lett, de idővel a nő feleszmélt, és elhagyta a férjét.

Amikor Jo anyja haldoklik, mindent elmond és Jo hazajöhet. Kiderül, ki vezetett igazán és mi történt. Blue megrendezi Logan megölését, de mintha öngyilkosság lett volna. (Jo ismerőse, akivel menekülés közben barátkozott össze.) Végül, Blue adja meg a kulcsot, miért nem járhatott volna Ryannel, és miért küldte el a fiúk apja és a saját anyja: nem csak pletyka volt, hogy Jo apja a felesége viszonya miatt lett öngyilkos. A nő valóban csalta, és Jo apja a szeretője. Aki egyben Ryan és Logan apja is. De azt nem mondhatták nekik, hogy féltestvérek, ezért nem járhatnak.

Jo elmegy, megkeresi a rendőrt, akivel egy ideig együtt volt és kér még egy esélyt, ezúttal titkok és menekülés nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1116800928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása