Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

Valaki, valami

2018. október 13. - BBerni86

Egyfajta kitalálósdira invitállak most titeket! Pár mondatba, legyen mondjuk a kedvenc számom: 3, elmesélem egy regény tartalmát, de a főneveket helyettesítő szóval (valaki, valami) fogom kiírni. Ráismertek a regényekre, és ki gamer.pngtudjátok cserélni ezeket a szavakat?

1: valaki rendszeresen valamivel megy valahova. A valamin nézeget kifelé, van egy kedvenc valamije, akiket figyel. Mikor a megfigyelt valaki eltűnik, a valamivel küzdő valaki nyomozni kezd.

2: valakit meghívja egy régi valaki, annak új valamijének valamijére. A valami alatt a valakit meggyilkolják. Valaki valamibe kezd, hogy a valakik előtt megtalálja halott valaki valamijét.

3: valaki valakije valami lett, amit a valaki nem hisz el. Valamit kezd, miután valakit valamibe helyezett. Egy valamire bukkan, melyben az arctalan valakik valakiket valamibe kényszerítenek valamivel és gyilkolnak is a valamiért.

Megoldás: Tovább!

1: Rachel rendszeresen vonattal megy haza. Az ablakon nézeget kifelé, van egy kedvenc párja, akiket figyel. Amikor a megfigyelt nő eltűnik, az alkoholgondokkal küzdő Rachel nyomozni kezd. Hawkins: Lány a vonaton.

2: Langdont meghívja egy régi barát, az új elméleteinek bemutatójára. A bemutató alatt a férfit meggyilkolják. Langdon kincskeresésbe kezd, hogy a gyilkosok előtt megtalálja halott barátjának hagyatékát. Brown: Eredet

3: Jane férje öngyilkos lett, amit Jane nem hisz el. Nyomozásba kezd, miután a fiát biztonságba helyezte. Egy összeesküvésre bukkan, melyben az arctalan vezetők embereket rabszolgaságba kényszerítenek agymosással, és gyilkolnak is a céljaikért. Koontz: Jane Hawk sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6514282189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása