Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2018. október 26. - BBerni86

mire_2.jpgCím: Lethal White

Szerző: Robert Galbraith - ami írói álnév, és nagyon is lehet tudni, hogy Rowling van mögötte, vagyis Harry Potter kitalálója. A varázslók világa után a következő sikere egy londoni magánnyomozó ügyei lettek...

Műfaj: krimi

Tartalom: Cormoran irodáját egy fiatalember keresi fel, aki egy múltbeli esetet akar megoldatni. De nehézséget jelent, hogy sok minden elveszett már az emlékeiből. De Cormoran rátapad az ügyre. Közben azzal is gyötrődik, mit kezdjen Robinnal. Látszólag csak munkatársak. De van bőven kimondatlan érzelem közöttük.

Várható megjelenés: angolul friss megjelenés, ha a kiadó ráfekszik, és hamar nálunk is meg akarják jelentetni, akkor talán a 2019-es könyvfesztiválra. De ez csak tipp, még nem láttam róla konkrétumot.

Miért várós?

- Szeretem a sorozatot, várom az új részét is.

- Eddig jó krimik voltak, és a karakterei is szimpatikusak.

- Érdekel, mi lesz Robin házasságával.

- Nagyon perfekt tévésorozat is készült a regények alapján, ennek is el vannak adva a filmes jogai. Mielőtt megnézem, nagyon szeretném, ha olvastam is volna. Hajrá, magyar kiadás!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5314322681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása