Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

9. hét

2019. március 03. - BBerni86

Február

25. Hahner: Hatalmasok gyermekkora - ismeretterjesztő 5/4

26. Kushner: A Mars Klub - kortárs 5/3

27. Adeyemi: Vér és csont gyermekei - YA fantasy 5/3,5

28. Simmons: Dermesztő nyár - thriller 5/4

Március

1. R. Kelényi: Egy hajszálon múlt - női komédia 5/3

2. Fabiaschi: Szerettem élni - dráma 5/2,5

    Hunyady: oroszlán és gödölye - történelmi 5/4

3. Waltner: Tukorfalat - humoros 5/4

    Carlson: A karácsonyi macska - dramedy 5/5

Ez volt a 9. héten.

Ha kicsit a számokra lesek rá, nálatok a Mars Klub vezeti a top listát a héten. Nekem most A karácsonyi macska találta el legjobban a hangulatom, de lehet, hogy csak valami könnyedre és szerethetőre vágytam a héten.

Ha már azok nyerték az Oscart, akik... mivel a legjobb adaptált forgatókönyv díját a BlackKklansman vitte haza, talán el kellene olvasnom azt a dokumentumregényt. Talán majd rászánom magam, de még nem most. Ahogy említettem fentebb, lazább olvasmányokra vágyom most.

Így jövő héten bele is vágok az Így neveld a sárkányod sorozatba, amiből sejthetitek, hogy sikeresen lezajlott a héten a kötetek utáni antikváriumi hajsza. Ugyanis, elég rég elkezdték kiadni őket, úgyhogy az első részek beszerzése már nem annyira egyszerű. Jó, azért nem is olyan nehéz. A lényeg, hogy olvasni kezdem Hablatyék kalandjait, amíg várom a 3. részt dvd-n.

De ha már mozi és film, a héten több alapanyag is sorra kerül. Olvasok Freddie Mercury életrajzot, megyek a Harry Potterverzumba is, és belenézek egy olyan képregénybe, amiből sorozat forog éppen. De nem árulom el melyik lesz, maradjon az meglepetés!

Találkozunk a 10. héten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314665989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása