Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2019. március 06. - BBerni86

A halál nem kérdi, neked mikor kényelmes. És ha már idősebb leszel, és visszanézel, rá fogsz jönni, hogy az élet sem. (Fabiaschi: Szerettem élni)

 

Az ember egyedül születik, egyedül él és egyedül hal meg. Ha idelent kibírtam egy rettenetesen hosszú, keserves életet, miért ne tudnám majd a halált is elviselni? Bűnös vagyok! Legalább lesz majd mit az Istennek megbocsátani. (Hunyady: Oroszlán és gödölye)

 

Tukikám, amikor te megszülettél, az ördög tutira felkiáltott, hogy „Basszus! Konkurencia!” (Waltner: Tukorfalat)

 

Ezzel pedig bebörtönzik a gyerekeiket. A börtönlakókat pedig, mintha csak egy elmegyógyintézetben lennének, folyamatosan bezárva tartják és benyugtatózzák mobiltelefonokkal, számítógépekkel, tabletekkel, tévékkel, közösségi oldalakkal meg a többivel. (Simmons: Dermesztő nyár)

 

Egymásra fogtunk kardot, mert egyikünknek sem volt bátorsága, hogy ellene ragadjon fegyvert. (Adeyemi: Vér és csont gyermekei)

 

Freddie úgy gondolta, a rock show-műsor is lehet, hogy olyan élménnyel gazdagíthat, ami minden szempontból elvarázsol. (Richards & Langthorne: Bohém rapszódia)

 

Néha a dolgok először jónak tűnnek, de aztán megtanuljuk a leckét. hogy nem minden olyan jó, mint amilyennek először látszik. (Carlson: A karácsonyi macska)

 

Semmi nem olyan egyszerű, mint az ostoba emberek hiszik. Lehetséges, hogy ez az univerzum egyik alaptörvénye. (Simmons: Dermesztő nyár)

 

Hát, most gyakorlatilag önállóbb vagyok, mint valaha, hisz most nincs senkim, aki gondoskodna rólam. Et a függetlenség így, hogy az ember nem maga választja, egyáltalán nem felszabadító érzés. Kihajítottak, mint a szavatosságát vesztett tejet. (Fabiaschi: Szerettem élni)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914665841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása