Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. június 30. - BBerni86

Claire mindig is színésznő akart lenni. Mindene megvolt hozzá: szépség, tehetség. Szerepet is kapott egy jelentős filmben, még 20 sem volt akkor. A partnere a korszak egyik nagy sztárja, egy jóképű ikon- Szerelmes 2r.jpgpárt játszottak, és a heves jeleneteket a forgatás után a szállodában folytatták. Híre ment a viszonynak, és a férfi ugyancsak híres, szépséges felesége látogatóba jött a gyerekeikkel. Claire nagyon hamar állás és lehetőségek nélkül maradt. A pár elintézte, hogy ne dolgozhasson többé színésznőként.

Claire ezért költözött az Államokba, és iratkozott be egy színi iskolába. Tanuló vízummal nem játszhat, de legalább még reménykedhet és az iskolában játszhat. A megélhetés veszi rá arra, hogy kreatív legyen. A pincérkedés nem hoz eleget. Egy magánnyomozó keres viszont csalit: egy szép nőt, aki leteszteli a bizalmatlan feleségek férjeit. Egy kis flört után elmennének vele szobára? Claire ezzel kezd foglalkozni.

Az új ügyfél, mrs. Fogler retteg a férjétől, a lánynak is kihangsúlyozza, hogy Patrick nagyon megnyerő, manipulatív, és ő maga sem hisz abban, hogy 4r.jpgClaire hatni tud rá. De meg kell próbálnia, kell neki valami a férje ellen, amivel elhagyhatja. Claire még nem találkozott férfival, akit ne tudott volna behálózni.

Patrick Fogler jóképű, sikeres egyetemi professzor. Baudelaire a szakterülete. A lánnyal pillanatok alatt egymásra hangolódnak, Claire vele tényleg jól érzi magát. A döbbenet, hogy Patrick nemet mond. Elmondja, nős, és hű a feleségéhez. Claire nem is érti, a feleség miért csalódott ettől az eredménytől.

Hamarosan egy rendőr és pszichológus keresi fel a lányt. Mrs. Fogler halott, a teste úgy van beállítva, mint egy Baudelaire vers szövege is írja. Évek óta, évi 1-2 lány kerül így elő, de a korábbiak prostituáltak voltak. Szerintük Fogler a gyilkos, de túl okos, hogy elkapják. Mivel Claire a csábítás során már felvette vele a 1r.jpgkapcsolatot, szimpatikus volt a férfinak, csalit akarnak csinálni belőle, hogy lebuktathassák a férfit.

Claire a pszichológussal készül, összefut Foglerrel, és mindig alakítják a nő jellemét aszerint, hogy jobban tetsszen a férfinak. Claire már azt reméli, Patrick ártatlan. Mert tényleg kezd beleszeretni. Ő nem bánja azt sem, ha le kell feküdnie vele, ha ezt a rendőr nem is díjazza. Már kész tények elé állítja a csapatot, akik már azon aggódnak, hogy Claire a viszonnyal kilép a szerepből, és valóban a férfi párja lesz.

Patrick ártatlannak bizonyul, Claire nem talál ellene semmit. Ő maga viszont gyanúba keveredik, már őt vádolják a gyilkossággal. Rádöbben, ez az egész játék arra ment ki, hogy őt teszteljék. Soha nem Patrick lebuktatása volt a cél, róla akartak valami terhelőt találni. De mivel nincs, bedugják egy szanatóriumba.

Patrick hozza ki, aki a játék ellenére beleszeretett. Összeköltöznek, eljegyzik egymást. A férfi ír egy darabot is a nőnek, a saját történetük egy kis csavarral. A próbák során is akad zűr, az egyik színésznő tragikus körülmények3r.jpg között odaveszik. De a helyettese is ügyes, a darab sikeres lesz.

Ünneplésként Patrick egy különleges helyre viszi a lányt. Le a csatornákba. Kettősük végső egyesüléseként ott tartogat neki egy megkötözött lányt, akit meg kellene ölnie. Patrick a gyilkos, most minden kiderül. Claire képtelen ölni, kimondja a jelszót, és a rendőrség kijön. Mert a kis csapat a pszichológussal sosem hagyta el. Az intézet is része volt a színjátéknak, hogy Patrick igazán bízzon benne.

Claire azon mereng magában, hogy Patrick és ő működhetett volna? Tart attól, ha Patrick nem gyilkossá akarja tenni, csak néznie kellett volna, ahogy a férfi öl, most nem bilincsben vinnék el a férfit, hanem szeretkeznének a hulla mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3114918574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása