Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Kamaszok

2019. augusztus 27. - BBerni86

r5_10.jpg5: Rowell: Fangirl – Cath élénk képzeletű lány, aki többek között imád írni és megszállottja a Simon Snow regényeknek. Mikor egyetemre kell mennie, nehezen illeszkedik be és találja a helyét ikre nélkül, aki sokkal önállóbb nála. Mielőtt kijönne az utolsó Simon-regény, Cath el akar készülni a saját változatával. Közben egy fiút is megismer, aki talán többet is akarna tőle, mint a barátja lenni. Ha Cath meg meri próbálni.r4_12.jpg

4: De Jong: Amikor esik – Kate rég szerelmes volt a legjobb barátjába, aki óvó angyalként minden lépését óvta a lánynak. Ám Kate elment nélküle egy buliba, ahol olyasmi történt, ami megtörte a lányt. Elfojtja a történteket, és messze löki magától a fiút, aki pedig szereti őt. Ám a városba érkezik a titokzatos Asher, akinek megvan a maga titka, de aki képes lehet begyógyítani a sebet, ami a lány lelkén r3_14.jpgmérgesedik.

3: Applegate: Szívzűrök – sorozat – egy kisváros. Ahol mindenki ismer mindenkit, és ahol, ha valakit megbélyegeznek, neki soha nincs bocsánat. Lucas egykor népszerű srác volt, de egy balesetben miatta halt meg az egyik társuk. A fiú most tér haza a nevelőintézetből, és kitaszítják. Zoey a kivétel, aki lassan beleszeret a fiúba. Ám a boldogságuk útjába sok titok áll: mindenki rejteget valamit, r2_12.jpglegyen az szexuális visszaélés, titkos szerelem.

2: Picoult: A nővérem húga – a Fitzgerald családban minden egy dolog körül forog: az idősebbik lányuk súlyos betegsége körül. Küzdenek, hogy ő minél tovább élhessen. A kisebb lányukat eleve azért vállalták, hogy Anna a nővére donora r1_10.jpglehessen, annak bármire is legyen szüksége. A testvérek szeretik egymást, küzdenek egymásért, de eljön az a pont, amikor mindketten elfáradnak. Amikor Anna a bírósághoz fordul, dönthessen a saját testéről.

1: Rács-Stefán: Mikrofonpróba – Hanna nehezen viseli, hogy a testvérével költöznek, és egy vidéki, bentlakásos kollégiumban kell tanulnia a továbbiakban. Azonban itt olyan barátokra lel, akikkel minden vészt leküzdenek. Legyen az karrier, család vagy éppen szerelem. Van köztük, aki azon mereng, élete szerelmével van-e éppen, vagy óhatatlanul el fognak szakadni egymástól. Van, aki tönkrement álmait siratja, van, aki éppen a saját álmáért küzd. A szerelem is a lányra talál, csak éppen két fiú is lehetne az igazi. Az egyik papíron tökéletes, de akkor miért vonzza annyira a másik is?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1415026094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása