Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. december 29. - BBerni86

12_25mindig_karacsony.jpg- Leiner: Mindig karácsony

Minden lány eljut a happy end felé.

Anna randit beszél meg a filmesztéta sráccal, és ő kapja a moziban az év végi bónuszt a jó munkájáért, így már nem sok hiányzik neki a saját autóhoz.

Luca a blogról megismert sráccal beszél meg kávézást, de ami fontosabb: kibékül a húgával, még a videóiba is besegít neki újra. A tanulás/felvételi továbbra is gyötrő pont, de már belátja, mennyire egészségtelen módon pörgött rá.

Bogi és Kristóf megvallják, hogy rég hiányoznak egymásnak. Megegyeznek, hogy mindketten gyakran járnak haza, kéthetente randi Pesten, Kristóf hazavezet Frankfurtból, Bogi jön Debrecenből.

- Lyon: Pszihonapló12_23pszichonaplo.jpg

Kevin tulajdonképpen akármivel próbálkozik, mindig belebotlik valakibe, aki benne van az antropológiai összeesküvésben. Arra a vonatra ül fel, ahol a kalauz meggyilkolja a Trois Indy utasokat. Abba az őrültek házába zárják be, ahol az igazgató mindenbe be van avatva, és aki aztán kínozza a betegeket és szexuálisan is zaklatja őket. Amikor állást vállal egy temetkezési vállalkozónál, kiderül, az öreg tünteti el a meggyilkolt embereket, akiknek a fajuk miatt preparálták és árusítják a fejüket. A Trois Indy báróné úgy tesz, mintha lenne köztük igazi kapocs és nem csak kihasználná a fiút, de amikor a férje rájön, hogy szeretők is, és a halálát akarja, simán belemegy, csak a fiú fejét akarja megtartani. Amikor Lily-Rose mellett azt hiszi, segítenek a Trois Indy embereknek megmenekülni, kiderül, a lány igazából levadászta, akiket Kevin megtalált.

A végére mindenből és mindenkiből kiábrándul. Végez Lily-Rose-zal, és magához veszi a Trois Indy emberekből készült szereket. Ezekkel fiatalon tarthatja magát még nagyon sokáig. Elhatározza, ő lesz a faj védelmezője, és leszámol azokkal, akik ezt az emberkereskedelmet űzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1115369854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása