Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2020. február 19. - BBerni86

Ahol a szorgalom kudarcra van ítélve, ott a véletlen még mindig segíthet. (Moore: Sötét Főnix)

 

Mindent kockára tett, hogy kimentsen, és hirtelen megértettem, miért szeretnek annyira minket. Miért születtek ezek a filmek egy ilyen sötét évtizedben. Egyáltalán, miért álmodták meg ezeket a figurákat. Csak egy kis szín kell az életünkbe, és a tudat, hogy a végén minden jóra fordul…
… mert a való élet nem mindig így működik. (Millar: Kick-Ass 3.)

 

Egy lány a hősbe szeret bele. Egy nő viszont a férfiba. (Keyes: Vérlovag)

 

– Kedvelem azt a lányt, és valóban sok mindenen ment már keresztül, de nem szabad belelátnia a lapjainkba. Valahogy el kell terelnünk a figyelmét.
– Tudom – dünnyögte Grayson, és egy pillanatig azon töprengett, hogy a csókolózás jó módszer-e a figyelem elterelésére. (Taylor: Fény a sötétségben)

 

A büntetésre mindig meglesz az ok, csak keresni kell. (Barnóczky: Természetes intelligencia)

 

Jót tesz a léleknek, ha valaki elfogadja az alázatot – húzta alá Schulman. – Arra késztet, hogy számot vessünk önmagukkal. (Kellerman: Rituális fürdő)

 

Robert Dare mosolyogva nyújtott egy rózsát Muriele felé.
– Tartsd meg! – javasolta az asszony. – Talán javít valamit a szagodon. (Keyes: Vérlovag)

 

Hank már húsz éve élt e doktrína szerint, és az embereit is arra nevelte, hogy szeressék és gondozzák a lovaikat. A huszadik századi amerikai lovasságnál a harci szellem, a bajtársiasság és az összetartás a négylábú katonákra is kiterjedt. (Letts: A tökéletes ló)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9115464898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása