Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Cole: Elmejáték

2020. április 05. - BBerni86

A kamasz Tim az apja puskájával megy iskolába, amit a hangszere tokjában rejt el. Még órák előtt elmegy a helyre, ahol a többiek titokban cigiznek. 4 fiú van ott, agyonlövi őket. Amikor jönnek a rendőrök, támadóan lép fel, így a rendőrök kilövik. Bele nem hal, kómába esetten kerül a kórházba. Katona apja nem bírja a nyomást, kéri a nyugdíjazást, majd a sajtóvisszhangot követően öngyilkos lesz.

4_3elmejatek.jpgMike, az ügyön dolgozó nyomozó szerint egy kocka hiányzik. Bevonja az ügybe Mirandát, az iskolai zaklatásokra és lövöldözésekre specializálódott pszichiátert. Egy fiú, Eric is abba a bandába tartozott, amelyet Tim kilőtt. Az eset óta sokkos: neki is ott kellett volna lennie, és akkor ő is halott lenne.

Ahogy hatnak a gyógyszerek, Eric kezd visszatérni és beszélni. A 4 lelőtt fiú szabályosan kínozta Timet. Elszedték a pénzét, megverték, sarat etettek vele, belenyomták a fejét a WC-be, faágakat dugtak a végbelébe. Ő nem mert ellenszegülni, néző volt, de egy idő után elege lett. Rájött, hogy a csapat feje meleg, és le akarta buktatni. De hiába beszélt Timmel, neki már megvolt a maga terve.

Tim felébred.

Eric és az anyja költözni készülnek, Tim öngyilkos lesz a kórházban. Se Mike, se Miranda nem hiszi el a történteket. Miranda az asszisztensétől hallja, hogy tiport agyon egy kisegeret Eric, amíg a kezelésre várt. Az anyja megtalálja a gyógyszereit, amit nem szedett be. Miranda rájön, Eric szociopata, és ki is szedi belőle. Felhúzza, és a fiú mindent bevall. Ő sugalmazta Timnek, hogy fegyverrel legyen vége, és a kulcsot is ő adta a kezébe, amivel felvágta az ereit. Mike még időben érkezik, hogy kimentse Mirandát.

Ők adnak a kapcsolatuknak is egy esélyt, míg Eric börtön elé néz.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1015592906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása