Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. augusztus 30. - BBerni86

2_81.jpg- Stjernström: A lepkefiú

Megtalálják a szektát, és megismerik annak céljait. A pillangók különleges genetikai anyagát akarták a gyerekeiknek átadni, megteremtve a mitágókat. Van, amelyiknek olyan élesek a megérzései, mintha a jövőt látná (ilyen lett Jonas).

Az eljárás az volt, hogy a szekta vezetője időnként kiválasztott egy lányt, akit teherbe ejtett egy rituális szertartáson. A gyereket még kisbabakorában egy speciális tetoválással varrták ki - a pillangóből készült tintával, ami felerősítette a szektavezértől örökölt képességet, aki az első mitágó gyerek volt. Majd egy olyan helyet kerestek, ahol sok a báb és a rovar. Oda tették  ki a babát.

Nellyről is kiderül, hogy mitágó gyerek. Féltestvérek Jonasszal, ugyanaz az apjuk.

- Glukhovsky: Poszt

A kintiek elfoglalnak egy vonatot, a kiment katonákat megőrjítve felteszik rá. (Erre a sorsra jut Misell szerelme is.) Át dmitry-glukhovsky-poszt.pngakarnak menni a helyőrségen, hogy visszavigyék a fertőzést Moszkvába. Kitörnek a harcok, és a betegség is terjedni kezd. Csak az marad életben, aki hajlandó kiszúrni a dobhártáját.

Misell és Jegor megteszik. A fiúnak kell végeznie a vonaton maradt tólélőkkel/őrültekkel. A lány pedig tudja, hogy meg kell süketíteniük a kimentett gyerekeket is. Vagy ők is megőrülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7816182482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása