Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Regényhős veszélyben

2020. november 03. - BBerni86

r5_52.jpg5: Duncan: Időbe zárva – Nore a nyarat apjánál és új családjánál tölti, nem is sejtve, milyen veszély leselkedik rá. Az új testvérei egyszerre különösek és megnyerőek, de valami nagyon nem stimmel velük. Mire a lány észbe kap, már az életéért kell úsznia a mocsárban, és megfejtenie, miért akar a mostohája végezni vele.r4_65.jpg

4: Pinborough: 13 perc – Tasha és Becca egykor legjobb barátnők voltak. Most nagyon más életet élnek: a lázadó és a gimi méhkirálynője. Amikor azonban Tashát holtan találják a folyóban, Becca a rejtély nyomába ered. Nem is sejti, hogy ezzel egy r3_80.jpgpszichopata figyelmét vonja magára, aki számára csak a nyerés az opció.

3: Downing: Elbűvölő feleségem – a férfi sem egy ártatlan bárány. Segített a nejének eltussolni egy gyilkosságot, és rákaptak az ízére. Ő hozza haza az áldozatokat, miközben a világ előtt játsszák a mintapárt két helyes gyerekkel. Talán túl későn döbben rá, hogy a felesége előtte is titkolózik, és ha olyat r2_85.jpglép, ami nem tetszik az asszonynak, fizetni kell érte.

2: Denzil: A néma gyermek – Emma számára pár éve megtört a világ – egy heves esőzés idején elveszett a kisfia. Most új élete van: egy férje, akivel az első gyermeküket várják. Ekkor kerül elő az erdőből a már nagy fia. Ám az egykor életvidám, heves fiú most meg sem szólal, ki tudja, mi r1_86.jpgtörtént vele. Emma az otthonába fogadja, a férje hiába félti tőle a családjukat. Emmára valóban veszély leselkedik – de nem onnan, ahonnan várja. Ahogy a múlt nyomába ered, a jelenben fedezi fel a szörnyeket maga körül.

1: Sager: Zárj minden ajtót! – Jules úgy tűnik, végre sikeres lapokat kapott az élettől. Álomlakásba költözhet, amiért remekül meg is fizetik: egy patinás épületben kell egy lakásra vigyáznia álomfizetésért. A ház azonban titkokat rejt, már a házirend is különös, az élete új útját kereső lány bele is veti magát a nyomozásba. A kedvenc regénye itt játszódik, itt él az írónő: de miért olyan elzártan és magányosan? Hova tűnnek a fiatalok, akik hozzá hasonlóan egy-egy lakásra vigyáztak ebben a házban? Kísértetház, vagy nagyon is evilági veszély leselkedik rájuk? Lehet, hogy a jóképű dokiban sem kellene megbíznia, nemhogy beleesnie?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5816270698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása