Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. február 07. - BBerni86
  • Liviero: Út a romokon át

Rosalind rég szerelmes volt Georgba, de ő inkább a lány unokatestvéréhez, Monique-hoz húzott. Ám a nő elköltözött, más felesége lett és Rosa elérte, hogy Georg őt vegye el. Az unokatestvére ugyan próbálta figyelmeztetni, hogy nem illenek össze, de nem akarta meghallani és megérteni, mire utal a nő. Rosa még terhes r1_107.jpgis lesz, de a baba holtan születik.

Egy alkalommal Monique és a férje, Erich is itt vannak vidéken. Rosalind éjjel megébred, a férje nincs mellette. A kerti házban talál rájuk: látja a kuzinját hálóingben, a férjét meztelenül. El is menekül, a városban lesz ápolónő. Hamar a halál angyala lesz – a súlyosan sérült, sebesült katonákat átsegíti a halálba.

A háború után azonban hazamegy. Georg súlyos sérülés miatt ápolásra szorul, és drogok nélkül lehetetlenül viselkedik. A megözvegyült Erich is visszaköltözik. Ők ketten őrzik a titkot, hogy mi lett a párjaikkal. Erich lőtte meg Georgot, és ő temette el Monique-t is.

Stefano és a gyerek érkezése mindenkit felkavar. Emlékezteti őket a bűneikre. Stefano sem az, akinek mondta magát. Olasz partizán volt, aki most német háborús bűnösökre vadászik, mint amilyen Erich is volt. Monique többek között ezért is hidegült el tőle, és segített az ellenállásnak, amiért a férje bántotta és végül megölte. Stefano szerette azt a nőt, miatta is van itt. A szembesítés éjszakáján mindenkinek szembe kell néznie azzal, mit tett. Monique túlélte, a lányával és Stefanóval tévozik egy jobb életbe, Erich meghal, Georgot magukkal viszik. Rosa pedig visszatér az ápolónői szakmához, nem tudván elfogadni a teljes igazat: Georg nem az unokatestvérével csalta meg, Erich volt, akivel viszonya volt.

  • Maas: Macskanő – Lélektolvajr2_102.jpg

Selina a Lázár-kút miatt tért vissza Gothambe, szökött meg a Ligától, és próbált szövetségre lépni Jokerrel. Tudta, hogy a Liga utána jön, és Joker serege az útjukat állhatja, amíg ő bevégzi a küldetést. A haldokló húgát viszi el a beüzemelt kúthoz, és adja vissza neki az egészségét. Ám ő maga belehal a sérüléseibe.

Luke nem engedi el, Méregcsókkal a kútba teszik, és visszahozzák. Mindenki megköti a maga szövetségeit: Selina az alvilágban marad, összeköltözik Méregcsókkal és alkut köt Luke-kal, hogy együtt keresik Gotham megváltását. Újra a testvére életének része lehet, aki marad a nevelőszüleivel, de már vannak közös programjaik. Harley orvoshoz kezd járni, hogy leszámoljon a Joker iránti megszállottságával, aki visszakerül az Arkham falai közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr816418944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása