Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Sorozatgyilkos nyomában

2021. március 09. - BBerni86

r5_69.jpg5: Cure: A lány, akit élve ástak el - amikor a brutalitás üzlet is. A lányokat elrabolják, megkínozzák, halálba küldik őket és mindezt közönség előtt, a Net névtelensége mögé rejtőzve. Egy szervezet, erőszakoló gyilkosokból, akik ezen keresnek is. Ám egy lány túléli, élve kerül elő a sírjából - megcsonkítva, szenvedve, de élve. Egy nyomozó pedig visszatér, hogy igazságot szolgáltasson.r4_82.jpg

4: Roberts: Biztos menedék - kamasz fiú volt még csak. Fegyvert szerzett, bement egy plázába, és senkinek nem kegyelmezett, aki az útjába került. De a véres napon hétköznapi hősök is megjelentek, a fiú végül az áldozataival együtt hunyt el. Évekkel később a túlélőkre kezd el valaki vadászni - egy sorozatgyilkos, aki azért a fiúért állna bosszút. Két egykori túlélő összefog, és együtt lehet r3_98.jpgesélyük megmenteni magukat - miközben egymásba is szeretnek.

3: Bjork: Őzike - Mia már csak vissza akar vonulni, nyaralni és felejteni. Túl sok minden, túl sok rém kísértette a napjait. Ám egy olyan ügy jön, amit nem tud itt hagyni. Egy befagyott tóban egy fiatal lányra bukkannak, balerinának öltözve. Majd újabb gyilkosság, és az a helyszín is fotónak van beállítva. Mia látja az összefüggést, de még őt is megdöbbenti, amikor rádöbben, honnan ismerősek neki a gyilkos beállításai és miért őt szemelte ki magának a gyilkos, és mitr2_108.jpg akar tőle.

2: Hart: A megváltás útján - Adrian most szabadul a börtönből, ahova gyilkosságért került. Mindenki bűnösnek tartotta, hiába hangoztatta az igazát. Kikerül, és ugyanabban a templomban, ugyanazon az oltáron újabb holttest tűnik fel. Vajon ő folytatja tovább, vagy van egy igazi sorozatgyilkos, aki megint akcióba lendült? Elizabeth, a férfi egykori társa hitt abban, hogy Adrian csak bűnbak volt. Most előveszi az ügyet, és igazságot akar szolgáltatni, miközben saját fegyelmi ügyét is meg kellene nyernie.

1: Barker: 4MGY - Négy Majom Gyilkosnak nevezik. Rituálé szerint öl, kegyetlenül és ártatlanokat. A kiszemeltek lányaival végez, dobozonként juttatva haza a szeretett gyermek testrészeit. Évek óta hiába keresi a rendőrség. Ám most egy férfit elüt egy busz, és nála egy ilyen doboz. A 4MGY meghalt volna? Hol az utolsó áldozat? Sam Porter nyomozó egy olyan összeesküvásre bukkan, amelyben régi bűnökért kell sokaknak nagyon csúnyán megfizetni. Minél többet megtud az indítékokból, annál feketébb a kép. De vajon valóban végzett 4MGY vagy ennél sokkal ravaszabb a terve?r1_113.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8016455622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása