Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Ng: Kis tüzek mindenütt

2021. május 23. - BBerni86

Elena szeret jótékonykodni, és a házát olyan embereknek adja ki, akiket szinte mutogathat. Mia jól beleillik a képbe: nem csak egyedülálló anya, de művész is. Elena annyira jótékonykodni akar, hogy még azt is a nőre sp1_12.jpgkényszeríti, hogy félállásban nála takarítson, mert azt hiszi, így biztos keresethez juttatja és mellette marad ideje a képeire. Nem veszi észre, ezzel mennyire megalázza a másik nőt.

Mia lánya, Pearl azonban nagyon rosszul érzi magát attól, hogy az anyja Elenáéknál takarít. A lány összebarátkozott Elena kisebb fiával és a nagylányával, miközben a nagyobb fia tetszik neki. Amikor a jóképű fiú felfigyel rá, Pearl a titkos barátnője lesz, és rendszeresen eljárnak a srác egy barátjához, ahol össze is fekhetnek.

Elena lánya teherbe esik a barátjától, és magában már terveket sző. Ahogy a fiúnál finoman érdeklődik, mit szólna családhoz, szembesülnie kell vele, hogy a fiúnak esze ágában sincs apának lenni, alig várja, hogy véget érjen a tanév és mehessen egyetemre. A lány így nem is mondja meg neki, hogy gyereket vár. Pearl lesz megkérve, hogy vigye el abortuszra. Pearl nevét használja, majd tartja a távolságot a barátjától. Ő annyit fog fel ebből, hogy már nemsp2_11.jpg szexelnek, így szakít is a lánnyal.

Közben Elena és Mia egymásnak feszülnek. Elena egy barátnője nem tudott teherbe esni, és örökbe fogadna egy talált babát. A szülőanya azonban jelentkezik a babáért. Mia visszaadná az anyának, Elena szerint a nevelőszülőknél kellene hagyni. Tárgyalás lesz belőle, és megosztott lesz a kisváros, ki kinek adná a babát. (A nevelőanya kapja, de a szülőanya visszalopja és Kínába szöknek.)

sp3_7.jpgElena nyomozni kezd Mia után, és rájön, hogy a nő béranya volt sikeres kezdő fotósként. Azonban nem adta át a babát, megszökött vele. Pearl az a kicsi. Ráadásul a klinikán szembesül azzal a listáról, hogy Pearl elvetetett egy gyereket. A kisebb fiának esik neki, hogy mit műveltek, mire a srác fájdalmasan közli, hogy ők csak barátok voltak, mert Pearl az üresfejű bátyját választotta helyette.

Elena kiakadva mond fel és rúgja ki a bérletből Elenát és a lányát. A saját lánya később vallja be, neki volt abortusza. Elena és Pearl elmennek, a nő installációit hagyva hátra, melyekkel Elena családjának tagjait ábrázolják jelképesen. Elena kisebb lánya, aki rajongott Miáért, felgyújtja az anyja házát és megszökik.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6716569456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása