Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Irritáló főszereplők

2021. június 15. - BBerni86

r5_84.jpg5: Lockhart: A hazudósok - ismerd meg Cadyt! Egy nagy vagyon tulajának kedvenc unokáját, aki szép is, gazdag is és az a legnagyobb baja az életében, hogy annyi mindenük van, hogy az apróságokon veszekednek! Hősnőnk szerelmes lesz, és nem tetszik neki, ahogy a nagyapja a kiszemelt fiúra néz. Uszítja az unokatestvéreket is, tervez egy nagy őrültséget, aminek aztán meg kell fizetni az árát. De nem neki. Ő sajnálja csak magát.r4_97.jpg

4: Campbell: Mindig a férj a tettes - három lány, akik a főiskolán lettek nagy barátnők. Aztán történt egy tragédia, és elszakadtak egymástól. 20 évvel később az egyikük halott, és kérdéses, megölték-e, ki tette és miért. A gond csak az, hogy mindhárom lány elég ellenszenves. Titkolóznak, önzőek és nagyon tudják keverni a lapokat. Az utolsó poén nagyon r3_113.jpgült le, de most komolyan az elején meghalt srác a legszimpatikusabb szereplő? Komolyan.

3: Kolev: A potyautas - Christopher igazi sikerember. Megdolgozott a pénzéért, a kinézetéért, amit nagyon ki is tud élvezni. Közben mások életére és problémáira érzéketlenné vált, de most leckét kap az élettől. Csak pár dolgot venni ugrott be, de mire elhajtana, egy hajléktalan bevette magát a sportkocsi hátuljába. Az autót nem lehet otthagyni, ki tudna mit tenne vele. De mit akar a férfi, veszélyben van mellette? A patthelyzet adott és Christopher nem az az ember, aki megérdemli, hogy mindent megússzon.r2_130.jpg Nem mintha a csöves szimpatikusabb lenne...

2: Wrobel: Bocsáss meg, Rose Gold - Rose Gold úgy nőtt fel, hogy komolyan betegnek hitte magát. Az anyjának köszönhette, aki megbetegítette a gyereket és r1_136.jpgeljátszotta a mártír anyát. A lány börtönbe küldte, felfedezte az eltitkolt történetét és amikor az anyja kikerül, mindenkinek kész megfizetni, aki ártott neki. Áldozat ő, ugyanakkor a leckét is megtanulta, és szociopata lett belőle. Egy történet, ahol csak a kisbaba ártatlan és mindenki megérdemli a szenvedést, ami jut neki.

1: Esposito: Bűn - Alvie meggyőződése, hogy ő mindent megérdemel az élettől. Jó pasit, vagyont, jó állást és luxust, szórakozást. Mit tesz érte? Semmit! Ő úgy akar mindent, hogy hulljon egyenesen az ölébe. Ha valami nem sikerül, az természetesen mindig másnak a hibája. Egyik pasit követi a másik, és hősnőnknek az sem okoz gondot, ha valakit le kell lőnie. Erkölcse nincs, de elvárása annál több. Ő bizony olyan nő, aki elől egy kemény bérgyilkos is menekülőre kell fogja, mert az őrült nő félreértésből és szerelemből simán agyonlövi.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8016593506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása