Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Gibney: Titkok terhe

2021. július 25. - BBerni86

Lottie kapja egy meggyilkolt kisfiú esetét. Nagyon megviseli az ügy, hiszen az áldozatokról a saját bátyja jut eszébe, r1_146.jpgakit szintén gyerekként öltek meg. Gyötrődik azzal is, hogy Boyd mit jelenthet a számára. Most is futna hozzá vigasztalásért, de a férfinak kezd elege lenni abból, hogy Lottie időnként lefekszik vele, de igazi kapcsolatot, amit a férfi akar, nem szeretne, Egy időre el is löki magától a nőt, de a végére összebékülnek – Lottie anyja is biztatja a lányát, hogy Boyd jó ember, engedje be igazán az életébe.

Közben Sean, a nő fia is különösen viselkedik. Sean az új helyükön rosszul érzi magát, barátai se igen vannak. Egy fiúval barátkozik össze a környéken, de Lottie érzi, hogy balhés gyerek, és próbálja őket elválasztani. Sean viszont segíteni akar ennek a fiúnak és egy másiknak is, akit a többiek piszkálnak. Így ő is veszélybe kerül.

Mert több kisfiú kerül elő, és a végére Lottie összerakja a képet. A fiúkat korábban szexuálisan bántalmazták. Rájön, az edző tette. A férfi felesége kattant be, és a gyerekeket okolta, amiért a férje nem érte be vele és molesztáló lett. A saját fiát – Sean balhés barátja – vonta be és ölték meg a fiúkat, hogy ne kísértsék tovább a férjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6916637724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása