Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Sigurdardóttir: Gének – Freyja & Huldar 1.

2022. január 30. - BBerni86

A nyomozás nem olyan érdekes, de a bűntények oka annál inkább:

Kiderül, hogy a szétválasztott testvéreknek semmi emléke nem maradt egymásról. A történetben szereplőspoiler.jpg egyik rendőr, aki éppen szét van esve a válása miatt, nem csak az egyike a három testvérnek - a fiatalabb fiú - de egyben a gyilkos is.

Mivel nem ismerték egymást és a származásuk, az egyetemen megismerte Karlottát, egymásba szerettek, elvette és gyerekkel próbálkoztak. Csak aztán kiderült, hogy vér szerinti édestestvérek. Az anyjukat rendszeresen erőszakolta a saját apja, és ebből születtek ők. Amikor az anyjuk újból terhes lett, megölte az apját és öngyilkos lett. A testvéreket pedig elválasztották. Karlotta be is adja a válást.

Az igazi indító emellett, hogy végre terhes is volt és a babát is elveteti. A férfi erre begőzöl és elkezdi levadászni, akik miatt szétesett az élete. Az első áldozat annak a nőgyógyásznak a felesége, aki az abortuszt csinálta. (Eredetileg a férfit akarta elkapni, de üzleti úton volt.) A második a biológus, aki kiszámolta Karlottának, hogy mennyire kicsi az esély, hogy a várt baba egészséges lesz és rábeszélte az abortuszra.

A férfi megy a börtönbe, a legidősebb testvér hazajön, megismeri ő is a családi múltat és a húga mellett marad. DNS-tesztet készíttet, hogy ő is a vérfertőzés terméke, vagy neki tényleg egy helyi fiatalember volt az apja. Ez már a sztoriból nem derül ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6216805698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása