Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. június 20. - BBerni86

Az eddigi tapasztalatai fényében Malone nem rajongott különösebben Istenért, és úgy gondolta, hogy az érzés kölcsönös. Persze szívesen föltett volna neki pár kérdést, ha egyszer kihallgathatná, Isten valószínűleg egyetlen szót sem szólna, hanem ügyvédet hívna, és a saját gyerekével vitetné el a balhét… (Winslow: Az egység)

 

Walt kevésbé elegánsan vészelte át az utat a repülő hátsó csomagterében. Bár igazság szerint – gondolta végig a nő egy alkalommal, amikor épp elszundított a kellemes úton – még ő is jobban ki tudta nyújtóztatni a lábát a koporsóban, mint azok a szerencsétlenek a turistaosztályon. (James: Amíg a halál el nem választ)

 

A felnőtté válásban az a legrosszabb, hogy az ember kezdi belátni, talán sehol sem egyszerű. Rohadékok mindenütt vannak. (Backman: Egymás ellen)

 

A vég ismeri a kezdetet, de ugyanez fordítva már nem igaz. (Winslow: Az egység)

 

Először is gőzöm sincs, miből gondolja, hogy megbíztam üzenetközvetítéssel. Az anyjával lakik ebben a viktoriánus házban (két sarokra Sal bárjától), mindig a verandán gubbaszt vagy a folyosókon őgyeleg, amíg az anyja a különféle bácsikáit szórakoztatja odafenn. Ha nem hivatásos a nő, akkor nagyon szorgalmas amatőr. Persze tőlem a srác akár ki is nyírhatta az anyját és beletömte a jégszekrénybe hónapokkal ezelőtt; bár nem valószínű, mert túl csökött, hogy egy ilyen akciót véghez vigyen, még ha bőven el van látva lelkesedéssel és rossz szándékkal. (Moore: Noir)

 

Mi kell ahhoz, hogy jó szülők legyünk? Nem sok. Csak minden. Minden. (Backman: Egymás ellen)

 

A hűtlen asszony:

  • Mit akarsz azzal a fejszével, egyetlenem? (Örkény: Még megkérdezte)

 

  • Gondolj erre a házra úgy, mint egy… mint egy állatkertre!
  • Egy állatkertre? – suttogta sápadtan.
  • Bezárva neveltek olyan emberek, akik abban bíztak, hogy majd egy szörnyet tenyésztenek ki. (Accardo: Remegés)

 

Azt mondják majd, hogy ezen a nyáron Björnstadba látogatott az erőszak, bár ez hazugság, az erőszak már rég itt volt. Mert néha annyival egyszerűbb gyűlöletet szítani, hogy szinte hihetetlennek tűnik, ha olykor mást is csinálunk. (Backman: Egymás ellen)

 

  • Kertész Bogi. A Vadkacsa várományosa.

Erre elkerekedtek a szemei, én meg elröhögtem magam.

  • Csak vicceltem. Egy darab porszem se kéne innen. Különben apám akkor is vezetni fogja a helyet, ha a síron túlról kell hozzá felkelnie. (Király: Strand, papucs, szerelem)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914053658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.21. 04:36:11

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása