Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés megjelenés

2018. június 22. - BBerni86

id22-306040.JPGAz Alexandra se nagyon hirdeti meg előre a könyveit, így néha lehet tőlük meglepetésszerűen új kötetet találni. Mint ma is.

Kathryn Hughes: A titok

Mivel elsősorban thrillereket keresek tőlük, így ez majdnem elkerülte a figyelmem. Szerintem két szálon fognak benne menni az események: adott egy nő, aki tett valamit 40 éve, és ezzel átírta a családja sorsát, és azóta is titkolózik. Meg van egy fiatalabb, aki soha nem ismerte a vér szerint szüleit. De most elő kell kerítenie őket, mert a kisfia halálos beteg.

Bár a hátoldalán nincs rajta, de arra tippelnék, donor kell a fiúnak, és a nagyszülei ezért lennének fontosak. És lehet sejteni, hogy minden bizonnyal a két nő rokon. Maximum az benne a rejtély, hogy anya-lánya, vagy nagynéni-unokahúg a rokoni szál. És minden bizonnyal valami szerelmi tragédia miatt kellett örökbe adni a kislányt.

De erre csak tippelek! Tessék kideríteni, igazam volt-e!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10014065373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása