Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Moriarty: Az olyan nők

2018. július 20. - BBerni86

moriarty.jpgA karácsonyi szezonra várható az új Nicola Moriarty regény. A címe: Az olyan nők. Bár vannak kétségeim, azért kíváncsi vagyok rá.

Mert:

  • Nicola Moriarty előző könyve, ha nem is lett nagy kedvencem, korrekt volt. Alapvetően női regény volt, de azért a rejtélyt is szépen beletette.
  • a történet érdekesnek tűnik, inkább thriller, mint románc. Adott Poppy, aki férjnél van. Aki arra jön haza, hogy a férje és a barátnője meghitten beszélgetnek. Azt hiszi, az ő születésnapi buliját szervezik. Helyette kiderül, hogy viszonyuk van, és a férje elhagyja a másikért, aki a gyerekét várja. Poppy mérges is lesz az olyan nőkre, akik más férjét szeretik el. Egy új szereplő lép az életébe, egy nő, aki segítene bosszút állni.
  • Moriarty olvasmányosan ír, bejött a stílusa.

Attól ugyan tartok cseppet, hogy érzelmesebb lesz, mint szeretném, de meg merem kockáztatni, hogy mégsem.

A Művelt Nép adja ki, előreláthatóan decemberben.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6314118913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása