Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

McDonald: Éjszárny

2018. augusztus 17. - BBerni86

Lassan kezdenek csörgedezni a hírek, a következő nagy szezonra milyen könyvek jönnek. Vagyis, mit tehetünk majd be a karácsonyfa alá. Az egyik kedvenc kiadóm, az Agave új sorozatba kezd, ami nálam máris várós. Ez lesz az Éjszárny.

Készítő: Ed McDonald.

covers_451360.jpgMűfaj: fantasy.

Cselekmény: az Agave egyelőre nem adta ki a hivatalos fülszöveget, és nem hiszem, hogy az angol alapján akarok spoilerezni. Annyit mondok egyelőre, hogy egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol van egy Ryhalt nevű harcos, aki belekeveredik egy durva háborúba, akinek a vérében vészes örökség lappang, aki megismer egy titokzatos nőt, aki meg akarja őt majd váltani. Szörnyek, mágia, harc, politikai machinációk…

Megjelenés: az Agave tervezi, még idén októberre.

Miért várjuk:

  • kint nagy siker, trilógiává is bővült.
  • a kiadósok nagyon szeretik, és ők jó könyveket szoktak szeretni és hozni nekünk.
  • szeretjük a jó fantasy regényeket!

Bár sokat nem tudok róla, a kiadó jó könyveket szokott hozni, sok kedvenc sorozatom náluk jelenik meg, én be fogom szerezni ősszel, és majd mesélek róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8614169789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása