Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Riordan: The Blood of Olympus

2018. szeptember 21. - BBerni86

Cím: The Blood of Olympos

covers_398590.jpgSzerző: Rick Riordan – alapvetően erről a sorozatáról ismert. Írt ugyan a 39 kulcsba is, de az annyira sok kezes, hogy nem lehet Riordan sorozatnak tekinteni. A Kane Krónikák pedig ebben a világban játszódik. Riordan a Percy Jackson sztorik szerzője.

Tartalom: a végső csata elérkezik, a jóslat ideje pörög. Az Alvilág kapujába tartanak a hősök, miközben egyes istenek segítik őket, más erők az útjukba állnak. Igazából kerülöm, hogy többet tudjak róla, majd amikor olvasom, akkor akarok meglepődni.

Megjelenés: angolul 2014 óta kapható, láttam már több borítóját is. Magyarul nagyon kérdőjeles, bár én reménykedem, hogy a Könyvmolyképző meglep vele karácsonyra. Vagy legkésőbb a 2019-es könyvhétre.

Miért várós?

  • A sorozat zárókötete. Enélkül a többi is olyan árva és befejezetlen a polcon.
  • Kalandos, szórakoztató, gyerekkel is bátran olvasható, de felnőttnek se cikis. Ilyen szempontból a Harry Potter örököse.
  • Nagyon ötletes és kreatív a világa. Mai, de modernizálja az ókori mítoszokat is.
  • Szeretem Riordan humorát.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr314240503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása