Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Marshall: Ismerősnek jelölt

2018. szeptember 28. - BBerni86

mirev_1.jpgCím: Ismerősnek jelölt

Szerző: Laura Marshall – nálunk első kötete jelenik meg, úgyhogy nagyon előzetes infó nincs róla. Különben az Ismerősnek jelölt az első regénye, kint jól fogyott, kap egy esélyt nálunk is.

Tartalom: adott egy negyvenes éveiben járó nő, Louise. Saját vállalkozását vezeti, egyedül neveli a fiát, tipikus thriller hősnőnek tűnik. Csak éppen a Face-en bejelöli ismerősnek az egyik volt középiskolai osztálytársa, Maria, a 25 éves osztálytalálkozójuk előtt. Mi ebben a pláne? Maria halott. Vagy mégsem? Louise elkezdi felvenni a kapcsolatot a volt osztálytársakkal, megfejteni Maria rejtélyét, és ezzel felszínre kerül egy csomó titok a középiskolában történtekről.

Megjelenés: még idén ősszel, a karácsonyi előtti szezon része a 21. század Kiadónál.

Miért várós?

  • Az egyik kedvenc zsánerem a pszichológiai thriller, ez is az.
  • Érdekesnek tűnik a történet: előre várom, milyen technikával hozza be a középiskolai emlékeket. Két szálon fog futni, vagy egy-egy flashback jelenet lesz, és a jelen lesz a hangsúlyosabb idő?
  • Ez a kiadó jó thrillereket szokott kiadni, már van egy alapbizalom bennem.
  • Aktuális az ötlet, a mi korunkban a digitális világ a mindennapok része.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7514268303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása