Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Bardugo: Hat varjú

2018. október 05. - BBerni86

covers_502036.jpgCím: Hat varjú

Szerző: Leigh Bardugo

Műfaj: ifjúsági, fantasy, kaland

Tartalom: Katterdam városában minden eladó, ha tudod, kihez kell fordulni. Kaz egyike azoknak, akik megszerzik, amit csak kell. Most olyan vagyont ajánlanak fel neki, amit korábban elképzelni sem tudott. De egyedül egy ilyen veszélyes küldetésre nem indulhat, társak kellenek. És összeáll a 6 fős csapat: a bosszúra éhes elítélt, egy mesterlövész szerencsejáték-függőséggel, egy titokzatos múltú szökevény, egy kém, egy varázserejű szívtipró a nyomornegyedből és a tolvaj, aki mindenhonnan meglóg. Sikeresek lehetnek, ha nem ölik meg egymást még a veszélyek előtt.

Megjelenés: valószínűleg 2018 karácsonyi szezonban.

Miért várós:

  • a Grisha regényeket szeretem, és ez is abban az univerzumba játszódik.
  • a heist movie az egyik kedvenc zsánerem.
  • bírom az írónő stílusát.
  • felfogom vigaszdíjnak, ha már nem a Grisha trilógia zárlata érkezik. Különben ez is sorozat, csak duológia. Lehet reménykedni, hogy kijön a kettes rész is…

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1914278135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása