Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. október 26. - BBerni86

meglepi1_2.jpgA hét második felére jött ki bőven új. Csak címszavakban:meglepi2_4.jpg

- Hill kisregények (Furcsa időjárás) - horror történetek Stephen King fiának tollából, aki már saját jogon is sikeres.

- Dag: 1793 - egy skandináv krimi, amiben az a pláne, hogy egyben történelmi regény is. Ha jól sikerül, akkor a zsáner kap egy új, izgalmasan hangzó altípust. Én drukkolok!

- Hyde: Vigyél magaddal - sírós filmemlékeim között van a Jövő kezdete. Már attól elbőgöm magam, ahogy megpróbálom elmesélni a filmet, ha nézem, még rosszabb a helyzet. Eredetileg Hyde írta, és regény volt. Ez meg az új könyve, már a tartalma alapján arra tippelek, hogy meglepi3_1.jpgegyszerre lesz lélekmelengető és sírós, mint a Jövő kezdete is.

- Levy: Utóirat Párizsból. Engem már a helyszín megvett, de ennek a szerzőnek is van olyan regénye, amire szívesen emlékszem vissza. Fájdalmas, szépséges szerelmi történeteket meglepi4.jpgkomponál. Mint a Ha igaz volna, ami regényen szép, filmen ostobán komédiára vett lett.

- Aichner: Holtak háza - a Holtak asszonyának folytatása, meglepően hamar kijött magyarul. Thriller, bonctermi elemekkel, és állítólag jó a horror vénája is. Az első rész már az olvasólistámon van, ha tetszik, ez is sorra fog kerülni.

Hirtelen ennyi, de kezdünk beleérni a karácsony előtti szezonba, szóval folyt.köv!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2414322691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása