Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. november 09. - BBerni86

Egész jól kezd beállni, hogy a karácsony közeledtével a meghirdetett dátumokra jönnek a regények. Csúszások meglepi_9.jpgletoltes_7.jpgugyan előfordulnak - most nagyban mutogatok a Maxim Kiadó regényeire - de korábbra hozott könyv kevesebb akad. Most egy ilyet, egy olyat ajánlok figyelmetekbe.

- Schwab: Egy sötét duett. Verity szörnyei visszatérnek, a korábban megismert két kamasz sorsa megint összeér. Kaland, fantasy, kis horror. Direkt nem kutattam jobban, meg akarok lepődni. (Ez csúszott másfél hetet.)

- Raabe: A csapda - a nő testvérét meggyilkolták. Ő pedig igazságot fog szolgáltatni, csapdát állít a nővére gyilkosának. De mi van, ha nem a megfelelő ember az, akit elkap? (Ez pedig másfél héttel korábban lett elérhető.)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7514360747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása