Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. december 13. - BBerni86

Összeálltak a Fumax karácsonyi megjelenései is. Némelyik kötet csak a kiadótól szerezhető be, úgyhogy igény esetén ott keressétek!

meglepi4_4.jpg- Hill: Kulcs a zárját - képregény pár testvérről, akik egy rejtélyes házba kerülnek, amelynek a kulcsai nem sima szobákat nyitnak. Dimenziókat. Hill a horror történeteivel szerzett hírnevet, lehet sejteni, hogy ez sem egy könnyed mese.meglepi3_6.jpg

- Millar & Romita Jr: Kics-Ass - a magyarra forsított címet egyszerűen nem vagyok hajlandó használni. A képregény, ami a film apaja is volt. Hőse egy srác, aki kitalálja, hogy álarcos hős lesz. Csak éppen elég szerencsétlen szegényem, nem egy Peter Parker. Így a nagy akciók végén inkább ő köt ki a kórházba. Ám kapcsolatba kerül igazi maszkos hősökkel, és velük az igazi veszély is az életébe lép.

meglepi5_1.jpg- Malerman: Madarak a dobozban - egyszer már kiadta a kiadó, de mivel kijön a film Sandra Bullockkal, egy filmes borítós kiadás is érkezik. Hogy annak is kívánatos legyen, akinek már megvan, ebbe került plusz novella is. Amúgy egy olyan világban játszódik, ahol ha meglátod a lényeket, halott vagy. És egy anyának útra kell kelnie két gyerekkel, le a folyón bekötött szemmel... Nekem nagy kedvencem volt, újra is fogom olvasni.meglepi6.jpg

- Lawrence: Szürke nővér - a sorozat második részében tovább folytatódik a kolostor története, ahol árva lányokból tökéletes gyilkosokat faragnak. És a valaha élt legveszélyesebb lány kalandjai ebből a sorozatból ismerhetőek meg.

meglepi7.jpg- Ryan: A hamu birodalma - ez a trilógia zárlata. Fantasy. Egy olyan világból, ahol léteznek még sárkányok. És vannak emberek, akiknek a szervezet képes feldolgozni a sárkányok vérét, amitől kis időre csodás képességekre tesznek szert. Jön a háború, mert van egy mindegyiknél veszélyesebb sárkány, akinek megvan az ereje és hatalma, hogy mindenért megfizessen az emberiségnek, hacsak pár hős nem tudja megállítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014472706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása