Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Ijesztő ifjúsági

2018. december 18. - BBerni86

5: Blake: Vérbe öltözött Anna - kicsit olyan, mintha a Supernatural kamasz verziója lenne. Adott egy srác, Cas, 5.jpgaki szellemeket írt ki. Meg adott egy lány, Anna, aki arra van kárhoztatva, hogy a házban kísértsen, ahol meggyilkolták. Jól sejtitek, van benne szerelmi szál is, csak lazábban rémisztő. De az ötletet értékeltem, ha a szerelmi szálak gabalyodása helyett izgalmakat jobban díjaztam volna. Eddig 1 folytatása létezik.

4: Shan: Démonvilág - monumentális sorozat, több főhőssel, több szálon, több rémséggel. Van egy család, akik 4.jpgarra vannak kárhoztatva, hogy a vérfarkas átok elragadja őket, ha csak egy démonnal szemben meg nem nyernek egy parti sakkot. A legfiatalabb éppen készül a játszmára. Van egy fiú, aki a démonoktól lopott magának testvért. Meg van egy harmadik is, akinek egy más korban kellett túlélnie. És mindhárman kötődnek a démonokhoz, és az eljövendő világvégéhez. Folyik a vér, a szereplők halnak, Shan kíméletlen.

3: Wells: John Cleaver sorozat - már film is az első rész, de a regényeket jobban csípem. Adott egy srác, John. 3.jpgAki tudja is magáról, hogy pszichopata, aki könnyen lehetne sorozatgyilkos. Mindenféle szabálya van, hogy ne jusson erre a sorsra. De aztán rájön, hogy a környékükön egy gyilkos ténykedik. Ráadásul nem is ember, ez valami más. Így John is megtalálja a célpontját. Thriller magok is vannak benne, a kötetek előrehaladtával egyre több. 

2: Alender: A rossz lányok nem halnak meg - Nővérek. Az idősebb szeret fotózni, és a környéken megjelenik 2.jpgegy srác, aki az első nagy szerelem lehetne. Csak éppen otthon valami nem stimmel. A kishúgával. Mintha már nem is önmaga lenne. Megszállta valami? A lány igyekszik megmenteni a húgát, bármilyen veszélyes is legyen. Ya történet, plazafoglyok.jpgde thriller és horror elemeket is jól használ. Sajnálom is, hogy az írónőtől magyarul nincs több kötet.

1: Csurgó – Kalapos – Mészöly – Miklya Luzsányi – Molnár – Sohonyai – Turbuly: Plázafoglyok - idei, és idén nagy kedvencem lett. Meglepő, ötletes, csavaros. Természetfeletti, de kamaszos fájdalmas is. A történetről kár bármilyen poént lelőni. Adott pár kamasz, akik egy pláza fogságába esnek, és mindenféle dolgot túl kell élniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1014497992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása