Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. január 06. - BBerni86

- Bónizs: Fekete halál

A vajákoslánynál Piros álruhában meghallgathatja a szerelme halálának történetét, de egy semleges mesélőtől. fekete_halal.jpgRájön, hogy Julianna a gyilkos, és nem Toldi Miklós, akit megátkozott érte. Felkeresi a férfit, megvallja neki az átkot, és a bocsánatát kéri. Toldi megbocsát, bár szerinte nincs miért. A lány helyébe ő is így tett volna. Részükről béke van, és a szövetség lehetősége Julianna ellen.

Julianna a Venus élén megmérgezi a kis Martell Károlyt, majd mindent megtesz, hogy Lajos itáliai hadjáratát akadályozza, vagy megölje a magyar királyt. A másik terve, hogy a bán leányt keríti hatalmába, akibe a megözvegyülő fiatal király első látásra beleszeret. A lányt azonban védik tőle, valaki rendszeresen lebeszéli az okkult tanokról, amire igyekszik őt rávezetni, és utódjául nevelni. Még nem jött rá, hogy Piros védelmezi tőle a lányt, aki a kötet végére Lajos felesége lesz.

- Houck: A tigris végzete

a_tigris_vegzete.jpgA múltban át kell adni a kijelölt amazonnak Durga istennő ajándékait, melyeket felhasználva ő válhat az istennővé, aki legyőzheti a varázslót. Kelsey többszörösen féltékeny: az ajándékokkal ő veszti el a mágiát, noha megszenvedett minden tárgy begyűjtéséért. Mi több, a lány és Ren egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ezt még akkor is rosszul esik látnia, ha ő már Kishan jegyese. A szívében még mindig Ren számára az igazi.

A mágust legyőzik, övék a diadal, már csak a szertartás van vissza, ami leszedi a hercegekről az átkot is.

Ám Durgának egy mágikus tigrisre is szüksége van, valamelyik fiúnak maradnia kell. Kishan elköszön a lánytól, és megmondja neki, tudja, hogy igazán a bátyját szereti. Menjenek haza, legyenek boldogok!

Otthon Kelsey és Ren összeházasodnak. Nászajándékul egy levél is érkezik hozzájuk. Kishan írta, egyszer nagyon régen. Ebben beszámol róla, hogy jó élete volt Durga tigriseként. Együtt harcoltak, építettek egy jó világot, közben egymásba is szerettek és megházasodtak. Nekik is minden jót kíván. A látomása, abban is mindig Ren volt Kelsey férje, bármit is sugallt korábban a bátyjának.

- Gibney: Az elveszett gyermek

A meggyilkolt család, mert a végére nagyanya, lánya és unokája is halott, szomszédai voltak a gyilkosok. Minden az_elveszett_gyermek_2.jpga múltba vezethető vissza: élt a közösségben egy lány, aki férfinak nem tudott nemet mondani. Gyerekei születtek két apától, de őket elvették tőle. Egy kislányt elvitt az apja. Majd az ikreket kettéválasztották. Az egyiket, a fiút a nagynénje fogadta be. Az egy jó család volt, gazdagok. A kislányt diliházba zárták az anyjával együtt. Ez a lány a gyilkos, aki a saját lányával állt neki bosszút állni a családon. Unokatestvéreken, testvéreken, mindenkin, akit felelősnek tart.

Ahogy mesél Lottie-nak, a nő rádöbben, az egyik kislánynak az apja volt az apja. Az anyját kéri számon, aki most az egyszer hajlandó elmondani az igazat. Lottie az elsőszülött kislány, akit a férje hazahozott. A fiuk születése után nem lehetett több gyerekük, a férjének viszonyai voltak, és az egyikből született Lottie. Befogadta, felnevelte, és soha nem mondta volna el, ha Lottie nem erősködik.

Lottie azon gondolkozik, hogy megkeresi az öccsét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914527102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása