Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

1. hét

2019. január 06. - BBerni86

Mivel rengeteg könyv jön ki, és hogy könnyebb legyen keresni, egyfajta tartalomjegyzékként vasárnap esténként kilistázom a heti recenziókat. És esetleg mesélek erről-arról hozzá kapcsolódóan.

Mellé írom a zsánerét is, és hogy a szubjektív és kategória pontot 5-ös listára átlagolva mennyire tetszett.

Január 1: Nyáry: Írjál és szeressél - ismeretterjesztő 5/4

                Őszi: Piri néni 3. - humoros 5/5

2: Welch: Szerencsés szerelem - YA 5/4

3: Bónizs: Fekete halál - történelmi 5/4

4: Ryan: A hamu birodalma - fantasy 5/3,5

5: Houck: A tigris végzete - fantasy YA 5/3

   Gibney: Az elveszett gyermek - krimi 5/4

6: Lakatos: Simlis - erotikus thriller 5/3,5

    Solomons: Földönkívüli a tesitanárom! gyerekkönyv 5/5

A Tovább mögött meg ott a mesélés erről-arról.

A héten nektek Nyáry kötete volt a legérdekesebb, ez a Top10 listára is felverekedte magát, és még mindig nőnek a számai. Jól szerepel A tigris végzete is, majd meglátjuk, meddig jut. Nekem mindig érdekes, mi kelti fel a figyelmeteket - sajna, ritkán találom el, mi lesz népszerű nálatok. (A Minden nap egy filmen most sikerült, nektek és nekem is az Örökség volt a nyertes.) Nekem a héten legjobban Piri néni tetszett különben, legkevésbé a Simlis, de teljesen őszintén, sokkal jobbat vártam A hamu birodalmától is.

Jó olvasós sztorim nem igazán volt, hajnalba a vonaton olvastam, és annyira reggel másnál nem nagyon láttam könyvet. Volt olyan nap, hogy én is inkább beájulva vártam, hogy beérjek a munkahelyemre. Valljuk be, ez a heti nagy sötétség se éppen szembarát olvasó környezet! Nálatok is ellepett mindent a hó? Nálunk most minden hófehér, és hatalmas pelyhekben gyűlik az égi áldás(?).

És, hogy legyen egy kis spoiler jövő hétre, olvasom éppen az Üvegtrón sorozat 6. kötetét, lesz képregény és a legutóbbi Liane Moriarty is. Nem maradtok erotikus romantikus kötet nélkül sem (házasodni fog egy herceg) és én is roppant kíváncsi vagyok, mit tud Philip Reeve, ha nem Ragadozó városokról mesél. Amit különben hétvégén moziztam, vagyis kedden a filmes blogon Ragadozó városok.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514538540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása