Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2019. február 12. - BBerni86

A hét elején máris három taggal bővül a lista:

meglepi2_12.jpg- Dillon: Minden vágyam - érzelmes, női kötet lesz, pasik meneküljetek! Van egy nő, akit elhagy a férje. A kislánya meglepi3_8.jpgerre úgy reagál, hogy nem szólal meg többé. Van egy másik nő, aki hirtelen megözvegyül, és csak két kutya marad neki. Amikor ez a trió összekerül, na meg a kutyák, elindulhat a gyógyulás.

- Renshaw: Ui.: Kívánlak - mivel az előző kötetről írtam, nem hagyom ki ezt sem. Ezúttal egy lakótárs fiú - lány tagja között fog forrósodni a levegő. Nagyon szimpla szerelmes - erotikusnak tűnik, engem nem is vonz olvasásra.

meglepi1_9.jpg- Bussi: Fekete vízililiomok - a végére hagytam a legígéretesebbet, már szerepelt a Mire várunk? péntekén is. Adott egy városka, művészettörténeti múlttal. Adott egy idős asszony, egy tehetséges kislány, egy csinos tanárnő. Meg egy gyilkosság a vízililiomok között. Ás már várni sem kell rá, hiszen megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9514622030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása