Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. június 16. - BBerni86

- Második kísértés1_29.jpg

Leila és Vlad kibékülnek, miután a férfi szerelmet vall és a lány kezét is megkéri. Az esküvővel nem is várnak sokáig, összecsődítik a családot és emberi jog szerint összekötik az életüket. Vlad felveti azt is, hogy vámpírrá tenné a lányt. Leila ezen még gondolkozik kicsit, de beleegyezik - így örökre együtt maradhatnak.

Ám a rájuk törő nőről kiderül, hogy féltékenységében nem csak önállóan ügyködött. Szilágyival dolgozott együtt, akinek olyan varázst is készített, amivel túlélhette a tüzet. Így Vlad és Leila biztosak lehetnek benne, hogy legnagyobb ellenfelük még él, és készül rájuk lecsapni.

2_38.jpg- Randikatasztrófák

Emma végre talált egy fiút, aki kedves, helyes és szót ért vele. Már éppen járni kezdene vele, amikor Leon szakít a barátnőjével, és megint az ő társaságát keresi. Emma boldog, inkább Leonnal akar lenni. Már elfelejtette neki, hogy koptatta le pár hónappal korábban - úgy tett, mintha a lány nem is létezne. Most Emma játssza ezt az új barátjával, nagyon nehezen mondja ki, hogy sajnálja, de nem lehet köztük semmi.

De a magán bejegyzései közül egy nyilvánossá válik, és az iskolában mindenki el is olvassa. Amit dühében írt, amelyben nagyon lealázza Leont. A fiú ki is készül, meg sem hallgatja a lány magyarázatát. Megint ignorálja a jelenlétét és kibékül a barátnőjével.

Közben Emma rájön, hogy az egyik barátnője tette ezt vele. Mert a lány úgy érezte, mindenki hanyagolja, Emma is. Akinek a bejegyzéseit olvasva rájött, hogy Emma milyen csúnyákat írt róla. Hát keresett olyat, amivel fájdalmat okozhat. A lányok kibékülnek és megbocsátanak egymásnak, Emma pedig úgy dönt, jó neki fiúk nélkül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3714896406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása