Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2019. június 19. - BBerni86

Ezzel a gondolkodásmóddal egy lépésre voltam attól, hogy olyan legyek, mint Gollam a Gyűrűk urában. A következő az lesz, hogy a saját tükörképemmel fogok vitatkozni. (Frost: Második kísértés)

 

Lekapom a polcról az Üvöltő szeleket, aztán lerúgom a bakancsomat, és lefekszem az ágyra.

Nem tudom, mi van ebben a regényben, ami miatt olyan sokszor újraolvasom, de mindig azon kapom magam, hogy elmerülők a sötét sztoriban. Pedig elég elcseszett történet - két ember összejön, aztán elszakad egymástól. Tönkreteszik magukat, és mindenki mást is a környezetükben, mert önzők és megátalkodottak, és nem képesek normálisan viselkedni.

Nekem mégis ez a kedvenc történetem. Érezni akarok valamit olvasás közben, és a rózsaszín, nyálas regényeket legszívesebben lehánynám és elégetném. (Todd: Mielőtt)

 

5. Rengeteg a fura fazon

Még nálam is furábbak. Pedig én egy véres ragtapasszal a párnám alatt alszom. Különösen az egyikük nagyon jól hozta a Charles Mansont.

- Most azt akarja, hogy randizzak vele, vagy hogy csatlakozzak a szektájába, és ártatlan idegeneket szúrjak le? (Seager: Randikatasztrófák)

 

Cápákkal merülsz - csattant fel a hang kérlelhetetlenül. - Vagy fogat növesztesz, vagy megesznek. (Frost: Második kísértés)

 

  • Egyáltalán minek nekem az edzés? Nem vagyok harcos, és nem is égek a vágytól, hogy harcoljak.
  • A kiképzés erősít.
  • Az erő számos formájának semmi köze ahhoz, hogy valaki jól tudja-e forgatni a fegyvert, és milyen hatékonyan oltja ki mások életét. (Maas: Szárnyak és pusztulás udvara)

 

Lassan botorkálok hazafelé, ami momentán olyan vonzó, mint a Bates Motel. (Seager: Randikatasztrófák)

 

Mivel ismerik a hátteremet, nem fognak férfit ültetni velem szembe. Tízéves koromban hagyott ott az alkoholista apám, két húgommal nőttem fel, és párszor tanújelét adtam, hogy hajlamos vagyok pszichopatának tűnni, amikor egy hatalmát gyakorló apafigurával kerülök szembe. (Morgan: Dühöngő fúriák)

 

Az alkalmazottak lopnak. Rosa ezt gyakran elfelejtette, minthogy hajlamos volt a legjobbat látni az emberekben, de megtették - és még hogy! Ha nem jegyzettömböket és tollakat, akkor papírtörlőt, édesítőszert, kávéspoharat vagy WC-papírt, vagy fénymásoló tintapatront és nyomtatópapírt, jelölőfilceket vagy radírokat. Egyszer hallott egy srácról, aki egy frissen beindított internetes vállalkozásnál dolgozott az IT-n. Állítólag kigurított tíz ergonomikus széket, mindegyiket megpakolva pár doboz új iMackel, levitte a liften, át az előtéren, és ki egy brooklyni irodaépületből. (Medoff: Ez fájni fog!)

 

És keskeny mezsgye húzódik szörnyeteg és hős között is. (Gabaldon: A lángoló kereszt 2. kötet)

 

Ez az élet olyan, mint a tenger. Három hold kelti odakint a dagályt, és ha hagyod, akkor elszakít mindentől és mindenkitől, aki fontos a számodra. (Morgan: Dühöngő fúriák)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2414852382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása