Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Beteges szerelmek

2019. augusztus 13. - BBerni86

5_30.jpg5: B. Czakó: Hervadhatatlan – Szalgháry gróf gyönyörű, nála jóval fiatalabb asszonyt vett feleségül. Két lányuk vidékre száműzte, de most a kiházasításuk miatt felhozatja őket Budára. A lányok, miközben saját szerelmükért kell, hogy küzdjenek, megismerik apjuk igazi természetét, a beteges szerelmét felesége iránt, akit mocskos eszközökkel 4_39.jpgkötött maga mellé.

4: Romig: Út a Fénybe – Sara arra ébred, hogy nem emlékszik a saját nevére sem. A szeme bekötve, egy baleset miatt ideiglenes meg is vakult. Mellette a férfi, aki állítólag a szerető férje. Aki hazaviszi egy szektába, és bünteti, ha a számára ismeretlen szabályokat megszegi. Talán semmi sem az, aminek látszik. A szerelem is ezek közé tartozik?

3_42.jpg3: Dawson: Kegyes hazugságok – Alexandra élete látszólag tökéletes. Jóképű, szerető férj és egy édes kislány várja haza, miközben ő maga sikeres orvos. Csak éppen egy vonzó, de kamasz betege megvádolja, hogy szexuálisan zaklatta, viszonyuk volt. Alexandra állítja, azért mert visszautasította a fiút. De mi az igazság, ki a beteg ebben a történetben?2_53.jpg

2: Hamilton: A tökéletes barátnő – Juliette szerelmes volt, imádta a barátját. A férfi azonban túl szorosnak érezte a kapcsolatuk, szakított. A nő látszólag beletörődött, de csak látszólag. Mert nekik együtt kell lenni, és baj annak, aki másként gondolja! Manipulál állásokkal, emberekkel és a múltból is 1_44.jpgakad adu a kezében.

1: Kepnes: Te – a belőle készült sorozatot is nagyon szerettem, de a regény is megérdemli, hogy helye, méghozzá nagyon előkelő legyen ezen a listán. Joe egy könyvesboltban dolgozik. Korrektül néz ki, csendes, jól nevelt fiatalember. Nem gondolnál róla semmi rosszat, barát alapanyag. Guinevere, a fiatal írópalánta betér ide, és balszerencséjére Joe felfigyel rá. Trükközik barátokkal és szerelmekkel, a lány életébe fészkeli magát. Abba jobb bele sem gondolni, mi történik, ha a lány inkább nélküle élne tovább, vagy feldühíti őt valamivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3815004590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása