Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. augusztus 16. - BBerni86

Cím: Edith Piaf és a szerelem dala

Szerző: Michelle Marly – a Kossuth Kiadó vele kezdte ezt a sorozatot, telitalálat volt. Ha megint azt a stílust, cselekményszövést és szellemiséget hozza, egy nagyon jó Piaf-regény várható.mire_30.jpg

Műfaj: történelmi, romantikus, női

Cselekmény: a II. VH után az énekesnő Edith Piaf azzal a váddal küzd, hogy együttműködött a nácikkal. Félő, hogy betiltják a fellépéseit. Edith felveszi a kesztyűt, miközben a színpadon feltűnik egy fiatalember, Yves Montand. A két tehetséges ember között szerelem szövődik, és ez az érzelem lesz az ihletője Piaf egyik legnagyobb slágerének, ami a világhírt is meghozta a számára: La vie en rose.

Várható megjelenés: 2019 őszén

Miért várós?

  • A sorozat előző két kötete nagyon tetszett. Marly írta azt, amelyik jobb lett szerintem (a Coco Chanel kötetet). Ezt megint ő jegyzi.
  • Nagyon jó a sorozat látványterve, ennek ugyanolyan szép a külleme, mint az előző két köteté.
  • Maga Edith Piaf is érdekes személyiség.
  • Bejön a tematika. Nők, akik letettek valamit az asztalra, meghatározóak voltak, miközben az élet nem egyszer keresztbe tett nekik. Szerelmes is, de túl tud azon mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315009534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása